Share

Кметът Добромир Добрев: “Дългоочаквана добра новина!”

вторник, 12 ян., 2016, 16:05ч.


12548960_968421286551635_3207734943100610604_n

“Дългоочаквана добра новина за нашата община!”, заяви кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев по повод на информацията, че Летище Г. Оряховица вече има концесионер.

“След доста общи усилия мога да кажа, че това е една голяма победа на целия екип на Община Горна Оряховица, евродепутата от ГЕРБ Ева Паунова, и на народния представител от Великотърновска област инж. Клавдия Ганчева. Радвам се, че вървим в правилната посока, защото Летище Горна Оряховица определено е убедителна крачка към нови европейски инвестиции и работни места!”, обяви инж. Добромир Добрев.

С изявление излезе и кметът на Община В. Търново Даниел Панов. “Летище Горна Оряховица вече има концесионер. Общите ни усилия с кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев се увенчаха с успех. Както обещахме още преди четири години, новата процедура за концесия бе с променени параметри спрямо предишната и резултатът е налице. Вярвам, че съживяването на летището ще бъде стимул за икономиката и туризма както на Велико Търново, така и на целия регион. Благодаря за подкрепата и на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова”, обяви Даниел Панов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Определен е концесионерът на Летище Горна Оряховица

Консорциум „Гражданско летище Горна Оряховица” е определен за концесионер на летище Горна Оряховица, става ясно от проекта за решение на...

Затвори