Share

KidsMall отвори врати във Велинград

понеделник, 10 мар., 2014, 15:23ч.


_-_-_-KidsMall

За последните десет години именно детската мода се развива най-стремително, като същевременно с тази област се появи и жестоката конкуренция в дизайнерско отношение или казано с други думи, обикновения клиент имам значително по-голям избор от всякакви интересни, стилни и модерни детски дрехи.

Онлайн и офлайн верига магазини KidsMall винаги е следвала тенденциите, затова и тази година не пропусна да ви изненада с нов шопинг рай за родителите, който отвори врати в град Велинград. Там ще можете да намерите не просто чудесни облекла за децата си, а истинско море от разнообрази и то на изключително демократични цени. В представените артикули на стелажите ще можете да видите множество модели на световно известни маркови стоки втора употреба, но това съвсем не означава, че те отстъпват на новите вещи по качество или красота. Ние от KidsMall просто се грижим за природата, но същевременно с това и за вашия бюджет, предлагайки на вниманието ви невероятни детски дрехи, които винаги се подбират само ръчно, за да може до вас да достигат само качествени и красиви вещи за малчуганите.

Нека сега заедно да разгледаме, какви са предимства на покупката на маркови детски дрехи втора употреба:

Спестявате голяма сума от семейния ви бюджет, тъй като се налага да купувате постоянно дрехи за подрастващите;

Опазвате околната среда и се грижите за екологията, защото не изхвърляте старите вещи;

Изключително качествени детски дрехи на много достъпни цени;

Възможност за пазаруване, както от нашия онлайн портал, така и от всеки офлайн магазин, който е близко до вашия град;

Пролетните лъчи смело навлизат в ежедневието ни и скоро ще кажем „сбогом” на студената зима. Това е повод за радост, не само на децата, но и за нас. Едновременно с еуфорията, че скоро ще дойде лятото, е време да се погрижите за „ъпдейта” на стария гардероб на децата ви и да им закупите качествени детски дрехи на добра цена. Това може да стане много лесно, ако посетите онлайн или офлайн магазините на KidsMall, където ще намерите жестоки предложения на изключителни конкурентни цени.

Какви са предимствата на KidsMall за всички клиенти:

Ние ви предлагаме икономични детски дрехи;

Цените са изключително достъпни за всеки един родител: 2 лв, Анцузи 3 лв, Якета 8 лв, Дънки 5 лв, Пуловери 4 лв;

При нас ще намерите едни от най-добрите детски марки на облекло – Gap, Disney, Old Navy, Gymboree, Children’s Place, Next, George, H&M и много други;

Високо качество на всички предлагани стоки и отлично обслужване в новооткрития ни магазини във Велинград, както и в останалите ни офлайн магазини в страната;

Ако искате да обновите гардероба на децата си и завинаги да се избавите от скуката в него, тогава задължително постете новия ни офлайн рай за детски покупки във Велинград, който се намира на адрес ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ 5А и е готов да ви радва всеки ден от седмицата с нови стоки за вашите малчугани!

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Салон на красотата в Mall Велико Търново

  В месеца на жената Mall Велико Търново подарява на дамите безплатна процедура по избор! 1. Пазарувай в който и...

Затвори