Share

Какво печелят лоялните клиенти на букмейкърите?

вторник, 25 май, 2021, 14:57ч.


10293759_775501645815632_5226981979765522300_o

Лоялността е качество, което следва да бъде възнаграждавано във всяка една сфера на живота. Хазартът също не прави изключение, поне що се отнася до големите букмейкъри и онлайн казина. Тези компании знаят, че всеки един клиент е ценен, тъй като възможността той да се озове при конкуренцията винаги е налице. А в този бранш конкуренцията става все по-жестока.

Пример за един отличен хазартен оператор е британският лидер на пазара bet365. Повече за предложенията на компанията и нейния bet365 бонус Лоялност можете да разгледате на предоставения линк.

Възнаграждават ли букмейкърите лоялните си клиенти?

Не бихме могли да кажем, че всички го правят, защото това не винаги е така, но съществена част от тях имат собствена система за възнаграждаване на лоялност.

Ако тепърва се чудите кой оператор да изберете и дали той предлага подобна услуга, съветваме ви да разгледате детайлните ревюта в специализираните сайтове. Така можете да добиете представа за актуалните предложения на операторите и дали си струва да им отделите време.

Bet365, например, има система, която позволява на букмейкъра да “забележи” най-редовните си потребители и да ги включи в своя VIP клуб. За да попаднете в тази компания, най-вероятно ще трябва сте инвестирали известна сума през седмицата, за да бъдете “забелязани”.

Често лоялните играчи получават точки, които от своя страна могат да бъдат заменени за различни ваучери, промоционални кодове и други типове оферти.

В други случаи, самият VIP Club на букмейкърите има своеобразни стълбички с нива, по които можете да се изкачвате. Колкото по-високо сте стигнали в стълбичката, толкова по-добри изгоди бихте получили заради това.

Нерядко се случва букмейкърите да възнаграждават лоялните си клиенти при нов депозит. Тогава ще получите безплатно определен процент от сумата, която сте решили да депозирате в своята сметка.

Виждали сме много оператори да предлагат и възможността за безплатен залог. Тук конкретният букмейкър ви предоставя опцията да изпробвате късмета си напълно безвъзмездно, без това да ви струва нещо.

Колко често мога да очаквам бонуси за лоялност от букмейкърите?

Тук няма универсален отговор на този въпрос, защото самите компании сами формират политиката си в този аспект. Именно тук идва ролята на проучването, което следва да направите, преди да се доверите на даден оператор. Ако програмите за лоялност са наистина важни за вас, то следва да изберете бетинг компания, която може да предложи наистина добра подобна програма. Това важи и за онлайн казината, където също има подобни начини за поощряване на редовната игра. Това е напълно обичаен метод за привличане на нови клиенти, както и за задържане на настоящите, разбира се.

Предметните награди – също част от играта

Любопитен факт е, че предметните награди също могат да бъдат форма на бонус за лоялност. Все повече компании предпочитат да радват редовните си клиенти и по този начин. Този тип призове могат да включват тениски на отбори, шапки, топки с автограф, ключодържатели и химикали, билети за спортни събития и всякакъв друг тип неща “за фенове”.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Какво е Парлей бонус и как да го използваме?

Един от основните сегменти, които вълнуват феновете на спортните залози, това несъмнено са бонусите. В днешно време онлайн операторите изкушават...

Затвори