Share

Какво ниво достигнаха големите букмейкърски компании?

събота, 8 окт., 2016, 12:06ч.


online-zalozi-v-bulgaria-250x250

 

 

В последно време един от най-големите отрасли в бизнеса, които претърпяват голям възход са именно онлайн залозите. С течение на времето започнаха да се появяват много голям брой сайтове, в които може да се залага. Букмейкъри има на местно ниво в различните държави, но има и компании, които предлагат услугите си в много различни страни. Това развитие на онлайн букмейкърите ги прави все по-предпочитани сред привържениците на залозите. Технологиите и програмите също се развиха и това доведе до създаването на интерактивни букмейкърски сайтове, където почти всичко е автоматизирано, потребителите се радват на много добър интерфейс и като цяло, изживяването и залагането в сайтовете на букмейкърите е много приятно. Не всички букмейкъри, обаче, са еднакви! Най-добрите букмейкърски компании, които са на българския пазар, можете да научите на сайта на Efirbet. Всеки един от тях си има предимства и недостатъци, но въпреки всичко, големите компании следват тенденциите и вървят в правилната посока на своето развитие.

Сайтовете

Сайтовете на различните букмейкърски компании са пълни с възможности. В сайтовете на букмейкърите са представени всички важни данни за залагането в него. Дизайнът и изгледът на самите букмейкърски сайтове са много добре направени, с цел те да се харесват на повече хора и така да привлечат повече клиенти. Едни може да гледат как изглежда даден сайт, но други гледат какво предлага наистина даден букмейкър.

Предложенията

За по-сериозните играчи изгледът на сайта не е от първо значение. Важното е да работи и да не прави грешки. За по-опитните, важни са предложенията на самия букмейкър, какви коефициенти предлага, какви бонуси предлага и всички други услуги. Самите букмейкъри ви показват и правят реклама само на услугите, които можете да използвате в техният сайт, но не ви казват, какво точно нямат те, какво не предлагат. Именно затова са създадени сайтове, като efirbet.com, в които ясно са изразени всички предимства и недостатъци на топ букмейкърите, както и техните предложения! Най-лесно е да направите сами сравнение между отделните букмейкъри, след като се запознаете с техните характеристики.

Услугите

Услугите са много важна част от портфолиото на всеки един букмейкър. По-големите компании предлагат на всички свои клиенти услуги, като Кеш аут, залози на живо, пряка картина от дадено събитие, възможност за различни залози с няколко клика, възможност за залози на хиляди събития ежедневно, различни опции за разплащане и много други. Състоянието, в което се намират към момента букмейкърите им позволява да предлагат на своите клиенти множество услуги. Разбира се, услугите при един и друг букмейкър могат да се различават. Въпросът е кой набор от услуги ще ви свърши на вас самите най-добра работа. Иначе, иновативна услуга, каквато е Кеш аут ви дава множество възможности да се спасите от определена загуба или пък да си направите печалбата сигурна. Залозите на живо са страхотна възможност да спечелите на много високи коефициенти, а освен всичко повечето букмейкъри ви предлагат специално проследяване на всички събития, за които се предлагат залози на живо. Това проследяване включва информация за самото събитие, как се развива то и какво се случва в него. Разполагате и със специална статистика за всяко едно отделно събитие. Прякото предаване на множество събития също е много добра услуга. Тя ви дава възможност да наблюдават събитието с картина на живо и сами да прецените какъв залог на живо да извършите, на база вашият анализ, който правите, докато гледате събитието. Онлайн букмейкърите ви дават редица възможности, както за възможните събития, от които да избирате, така и за възможните пазари, на които да залагате!

Мобилните услуги

Залагането не е било по-лесно, откакто се появиха специалните версии и апликации за мобилни устройства. Тези версии дават възможност да си направите акаунт или да влезете във вашият акаунт, ако имате такъв, след което да се възползвате от различните залози и услуги, които даден букмейкър ви предлага. Нужна ви е единствено Интернет връзка и спокойно може да залагате, където и да се намирате!

А сега накъде?

Сякаш някои от вас си задават въпроса, какво ще стане от тук нататък с онлайн букмейкърите и по какъв път те ще продължат своето съществуване. Определено на тези въпроси най-добре могат да ви отговорят собствениците на самите букмейкъри, но пък ние можем да предположим някои неща. С напредването на технологиите ще се разкрият нови възможности, от които и онлайн букмейкърите ще се възползват. В това няма никакво съмнение. Букмейкърите могат да се усъвършенстват с включването на нови, иновативни услуги, създаването на нови, по-добри бонус оферти, добавянето на нови събития и възможности за залог, включването на нови събития, които да се предават пряко в самите сайтове. Това са само част от възможните подобрения, които могат да се появят при онлайн букмейкърските компании. Едно е сигурно – развитие ще има!

Онлайн залозите са доста популярни. Не е тайна, че по цял свят има множество хора, които залагат, дори не само в един букмейкър. Целта е да се извлече максимума от всеки букмейкър за самите вас. С натрупването на опит ще разберете, че различните букмейкъри имат различни особености. Но, като цяло, всеки един онлайн букмейкър може да ви даде много! И със сигурност, ако сте любител на залозите, но все още не сте се докоснали до онлайн залаганията, то е време да усетите разликата и да разберете, колко повече ви дават онлайн залаганията, които се предлагат от различните букмейкъри!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Почистват и подновяват маркировката на туристическите маршрути

За туристите от ТД „Трапезица 1902“ започна поредната есенна кампания за почистване и подновяване на маркировката на туристическите маршрути в...

Затвори