Share

Какво е Парлей бонус и как да го използваме?

вторник, 25 май, 2021, 14:55ч.


10293759_775501645815632_5226981979765522300_o

Един от основните сегменти, които вълнуват феновете на спортните залози, това несъмнено са бонусите. В днешно време онлайн операторите изкушават настоящи и бъдещи клиенти с отлични предложения, които могат да им донесат допълнителни печалби и позитивни емоции.

Компанията bet365 е сред безспорните лидери в хазартния бранш. Операторът предлага както богат набор от спортни залози, така и отлична казино секция. Разгледайте най-добрите бонуси към Бет365 и преценете дали това е правилното място за вас.

Парлей бонус на bet365 – какво представлява той?

В последно време феновете на спортните залози обсъждат т.нар. парлей бонус на британския букмейкър. Но какво точно представлява той? Нека обсъдим това в следващите редове.

Парлей бонусът на bet365 представлява промоция, която се фокусира върху най-популярните спортове на територията на Северна Америка – американски футбол, баскетбол, бейзбол и хокей на лед.

Играчите се стимулират да направят т.нар. множествен залог две или повече селекции от изброените четири спорта и съответните им шампионати – НФЛ, НБА, МЛБ и НХЛ. Залозите трябва да бъдат в следните пазари, за да бъдат зачетени: хендикап, общо в мача, хендикап първо полувреме, хендикап второ полувреме, общо за първо полувреме и общо за второ полувреме.

Ако сте успели да направите печеливш залог, тогава букмейкърът ще добави бонус от определен процента към печалбата ви. Размерът на бонуса зависи от това какъв залог сте направили – двоен, троен, четирикратен, петкратен и т.н.

Спечелените пари ще бъдат добавени от оператора към сметката в акаунта ви.

Трудни ли са парлей залозите?

По същество, парлей залозите са мултизалози, при които вие залагате на повече от едно спортно събитие едновременно. Колкото повече събития сте посочили в своя фиш, толкова по-голяма би била крайната ви печалба. Но, разбира се, толкова по-голям става и рискът за вас, защото дори едно загубено събитие ще провали цялата ви колонка.

Трудността на един парлей залог зависи от самите събития, които сте избрали, както и от броя им – колкото повече са те, толкова по-сложно става да спечелите. Именно тук трябва да бъдете внимателни – ако играете с рисковани събития с по-висок коефициент, тогава не е добра идея те да бъдат значителен брой във фиша ви. Така рискът за неуспешен залог става наистина висок.

Кои букмейкъри предлагат възможността за парлей залог?

Реално всички от тях. Всеки един оператор ви дава възможността да си съставите т.нар. “права колонка” и да подредите колкото си искате събития в нея. Много играчи го правят, защото по този начин общият коефициент се увеличава, а с него и големината на потенциалната печалба. Трябва обаче да приемете и по-високия риск, когато става дума за парлей залог.

Едно от предимствата е, че при парлей залог можете да играете с различни тип пазари, тоест – не е задължително непременно да заложите на победител. Винаги можете да потърсите и по-различен пазар, изследвайки различните възможности, които ви се предлагат.

В заключение – добра идея ли е да играя с парлей залог?

Класическата “права колонка” е страхотен начин да се търси добра печалба, дори и при по-малък залог, тъй като коефициентите се умножават и това води до една добра крайна перспектива. Подредете колонката си така, както бихте имали най-големи шансове за успех и се надявайте на малко късмет. В хазарта без него не може!

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Как хазартните оператори гарантират сигурността ни?

Когато създаваме свой акаунт в някой от многото хазартни оператори, винаги трябва да предоставим и чувствителна лична информация. Тук говорим...

Затвори