Share

Какво е общото между ротативките и виртуалните спортове

петък, 14 ян., 2022, 08:15ч.


а

Ротативките са сред хазартните дисциплини, с които вече няколко поколения играчи отраснаха. Зарибяването е почти неизбежно, а надеждата за успех винаги витае в съзнанието на рисковите играчи. А и тръпката да влезеш в казиното и да заседнеш пред машината за слотове е вероятно най-класическата, когато говорим за забавление в подобни физически зали. Последните години обаче излязоха с интересна алтернатива за това забавление. Става дума за виртуалните спортове, които са по-скоро посветени за запалянковците на този тип игрални форми. А както и истинските спортове и виртуалните им еквиваленти имат многобройни видове, от които клиентите да си избират. В следващите редове ще разгледаме някои прилики и разлики между двете виртуални изкушения.

1. Прилики

Започваме от оперативната система, която се използва и от двата вида игри – RNG. За мнозина от вас навярно това е непознат термин, но с оглед на характеристиките на двете занимания всъщност обяснението далеч не е толкова сложно. Абревиатурата “RNG” в буквален превод означава „генератор на случайни числа“. Така именно процедират както ротативните машини, така и виртуалните спортове. Всичко се контролира от компютърна система, която тегли победителите на произволен принцип. Това гарантира, че трудно може да намерим някаква последователност, колкото и да се вглеждаме.

Вторият общ елемент е необходимостта от късмет, когато седнем да играем на слотове или на виртуалните спортове. Произволното теглене на печеливши комбинации означава, че по-скоро трябва да се доверим на вътрешното си усещане, отколкото да търсим някакъв утвърден механизъм. Разбира се, това няма да ви гарантира и трайни успехи, тъй като късметът постоянно се върти и обръща ту във ваша полза, ту против вас. Затова този тип игри са нож с две остриета.

2. Разлики

Въпреки наглед големите си сходства, двете игрални форми имат и доста различия, чрез които се цели да се привлекат разностранен тип потребители. Основната разлика е в тематиката на тези занимания. При ротативките често говорим за сблъсък с митични създания и божествени силуети, както и срещи с културата на отдавна изчезнали човешки цивилизации като Древен Рим и Древен Египет. Не на последно място е възможно да се натъкнете и на някои съвсем ежедневни сюжети. По един или друг начин обаче пъстротата и разнообразието в този тип игри привлича почитателите.

За виртуалните спортове си има съвсем друга аудитория, която има собствени предпочитания към вида събития, на които да залага. Става дума за спортните маниаци, които дори и в дигиталното пространство търсят прилика с активностите, които преизпълват сетивата им. В моментите, в които живият спорт е в отпуск, винаги може да влезете в профила си и да заложите на любимия си спорт в онлайн формат. За тези залози може да прочетете факти и митове в следния линк. Няма значение дали става дума за футбол, баскетбол, тенис, волейбол, или нещо друго – каталозите на хазартните компании гъмжат от предложения за виртуални спортове.

Както виждате, бидейки доста сходни по много параметри двата типа игрални форми са насочени към клиенти с различни вкусове, което е от полза за доставчиците на тези услуги. Независимо обаче кое изберете, късметът винаги ще трябва да е неизменен ваш събеседник в тези моменти, за да останете задоволени от крайния изход.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Нов ехокардиограф и 5 пациентски монитора закупи Община Павликени за МБАЛ-Павликени

Нов стационарен ехокардиограф и 5 пациентски монитора закупи Община Павликени за МБАЛ-Павликени. Техниката ще се използва в ковид-отделението, където много...

Затвори