Share

Какви са предимствата на SaaS решенията за изграждане на онлайн магазини?

вторник, 5 юли, 2022, 09:47ч.


kakvi-sa-predimstvata-na-saas-resheniata-za-izgrazhdane-na-onlain-magazini

SaaS се занимава с облачните изчисления, както и с инфраструктурата като услуга позната като /IaaS/ и платформата като услуга /PaaS/. Множество ИТ специалисти, потребители – бизнес и лични, използват SaaS приложенията. Те могат да варират изключително много, от най-популярните платформи за забавления, до множество бизнес инструменти.

Според доклад на McKinsey & Company, се прогнозира, че ще има много голям потенциален растеж на софтуера като пазар на услуги и се очаква дори SaaS да бъде приблизително около 200 милиарда долара само след 2 години. За да разберете повече, е достатъчно да продължите да четете статията.

Как работи софтуерът като услуга?

SaaS работи много лесно като използва модела за доставка в облак. По този начин доставчикът на софтуера ще може да хоства приложението и данните, които са свързани към него. Тук се използват базови данни и се сключва договор с доставчика да хоства приложението в центъра за данни.

Важно е, че приложението е абсолютно достъпно за всяка една мрежова връзка, както и че SaaS обикновено са достъпни в уеб браузъри и това спомага на компаниите да използва приложения и да не са натоварени да настройват и поддържат софтуера.

SaaS е тясно свързан с доставчика на приложни услуги (ASP) и моделите за доставка на компютърен софтуер при поискване, където доставчикът хоства софтуера на клиента и го доставя на одобрени крайни потребители по интернет.

Ето и някои от основните предимства на SaaS решенията

Гъвкавост във функциите

Платформата за електронна търговия SaaS е наистина гъвкава при разработването. Това е просто незаменимо.

Предсказуеми и постоянни разходи

Софтуерът за електронна търговия SaaS е подходящ за всички видове бизнес и е рентабилен.

Някои доставчици на SaaS софтуер за електронна търговия предлагат пълна персонализация и поддръжка и можете да направите необходимите промени според Вашите предпочитания.

По-малко разходи при преминаване към SaaS

Преминаването към SaaS платформа е мярка за спестяване на разходи и компаниите преминават към такава поради нейното удобство и простота. Без хардуерно изискване за инсталиране и минимална активност, можете много да намалите сложността на управлението му.

Това не само спестява разходи, но и Ви спестява време, осигурява бързо внедряване и поддръжка, автоматично ъпгрейдване и е съвместимо с множество устройства.

Стартирате бързо своя онлайн магазин

Пускането на Вашия онлайн бизнес уебсайт отнема много по-малко време, ако разполагате с налична информация като логото на Вашата компания, подробности за продукта, съдържание на страницата, изображение на банер, интеграция на методи за плащане, инструмент за управление на доставката и вградена интеграция на приложения от или на трета страна.

Обикновено SaaS платформата отнема много по-малко време за стартиране на Вашия магазин за електронна търговия в сравнение с други.

По-надежден от самостоятелния хостинг

SaaS е по-надежден от самостоятелното хостване. С тази система ще получите висококачествен център за данни, услуга за архивиране на данни и няма да трябва да се притеснявате за хардуерната инфраструктура и разходите за поддръжка.

Ще получите незабавна поддръжка и бърз достъп до Вашите данни навсякъде по всяко време.

Лесен за използване и достъп с по-малко технически познания

За настройката на Вашия онлайн магазин не са Ви необходими никакви технически умения, защото от проектирането на шаблон до функциите на магазина, всичко е дефинирано за Вас.

Платформата SaaS има капацитета да управлява увеличения трафик към Вашия онлайн магазин под наем – което означава, че той никога няма да се срине по време на огромен потребителски достъп или входящ трафик.

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Велико Търново ще чества 145 години свобода

145 години от Освобождението на Търново ще бъдат отбелязвани навръх 7 юли. Знаковото за цяла България историческо събитие от 1877...

Затвори