Share

Избраха инж. Пламен Чернев за кмет на месеца

четвъртък, 4 мар., 2021, 15:18ч.


IMG-b0da76ed1fefcd20d068abe921508b61-V

Инж. Пламен Чернев получи приза „Кмет на месеца“ от портала на българските общини- KMETA.bg. Темата на месечната класация беше свързана с празненствата по случай Трифон Зарезан.

Въпреки че Сухиндол беше най-малката община, участвала в гласуването, кметът инж. Пламен Чернев събра над 50% от гласовете във вота. След него останаха градоначалниците на Велики Преслав, Сунгуларе, Златоград и дори Мездра, които са в категория на общини с население под 20 000 жители.

С високото отличие Сухиндол отново доказа, че е люлка на винарството в България. През февруари Общината проведе богата програма, която включваше изложби, дегустация на вина и състезание по търкаляне на бурета. В празничния ден стотици жители и гости на града се събраха в местността Върбака, където от десетилетия се извива прочутото мъжко хоро. Царят на виното също премина по главната улица на града, възседнал огромна бъчва.

В класацията имаха право да гласуват читатели на портала от цялата страна.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Нова паралелка в Сухиндол предлага безплатни шофьорски курсове за учениците

Изгражда се първата школа за водачи на МПС в общината Нова атрактивна паралелка „Експлоатация на автомобилния транспорт“ в СУ „Св....

Затвори