Share

Прокуратурата иска задържане на мъжа, извършил опит за убийство

понеделник, 19 сеп., 2016, 13:02ч.


court

Окръжна прокуратура – Велико Търново ще внесе искане за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража на 35-годишен мъж, направил опит умишлено да умъртви 62-годишен мъж / на когото е доведен син/ в събота в гр. П. Тръмбеш .

Прокуратурата е повдигнала обвинение на Жеко А. за това, че на 17.09.2016 г., в имот в гр. П. Тръмбеш, направил опит умишлено да умъртви Кою К. на 62 години, чрез намушкване с нож в коремната област, като деянието е останало недовършено поради независещи от него причини.

На Жеко А. е повдигнато обвинение. С постановление на прокурор той е задържан за срок от 72 часа. От събраните доказателства по делото – огледи на местопроизшествие, разпити на свидетели и други може да се направи обосновано предположение, че той е извършил престъплението. За това деяние законът предвижда наказание лишаване от свобода от 10 до 20 години. Поради това прокуратурата ще направи искане за вземане на мярка задържане под стража на лицето.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Велико Търново действията по разследването продължават.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Хванаха двама водачи, употребили алкохол

Двама водачи, употребили алкохол са установени в с. Пчелище и в областния град. Вчера в с. Пчелище е извършена проверка...

Затвори