Share

И тази седмица продължи почистването на Сухиндол

петък, 21 май, 2021, 15:02ч.


Exif_JPEG_420
Служители от администрацията и работници от Общинското предприятие се включиха за трета поредна седмица в почистването и косенето на Сухиндол. Извозени бяха тонове инертни материали и небитови отпадъци от платното за движение по главната улица.

След дъждовете беше почистен района на бензиностанцията, като бяха изкосени и тревите в зелените площи. Изкосено беше и островното пространство на четирилентовия път, след като миналата седмица бяха почистени и бордюрите.
Планирано беше и боядисване на пейките в паркове и градини. Заради дъжда обаче беше отложено за следващата седмица.

Служители от администрацията отново се включиха в почистването на Сухиндол

Служители от общинската администрация в Сухиндол отново се включиха в почистването на града. Заедно с работниците от Общинското предприятие бяха събрани отпадъци и изкосени тревни площи.

Почистени след снощните дъждове бяха инертни материали и небитови отпадъци около парк „Аероинженер Петко Попганчев“. Продължи и почистването на бордюрите в четирилентовия участък при входа на града.

В същото време бяха изкосени тревните площи в двора на Дневния център и пейнтбол игрището. Инициативата се провежда по идея на кмета инж. Пламен Чернев, като следващата седмица ще бъдат боядисвани пейки в централната част на града.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Министър Бойко Рашков уволни полицай от В. Търново, взимал подкупи

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, в ОДМВР-Велико Търново е проведено дисциплинарно производство за тежко нарушение на...

Затвори