Share

Григор Минков е новият заместник-кмет на Община Горна Оряховица с ресор „Хуманитарни дейности“

сряда, 7 апр., 2021, 19:49ч.


img_1617798460

Новият заместник-кмет в Община Горна Оряховица с ресор „Хуманитарни дейности“ е Григор Минков. От понеделник той замени на поста Пламен Мадемов, който се върна в Историческия музей.

Григор Минков е роден на 4 май 1976 г. в Горна Оряховица. Има бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ от Международното висше бизнес училище в Ботевград. Магистър „Политология, дипломация и национална сигурност“ от Великотърновския университет. Четири мандата е кмет на Долна Оряховица – от 2003 до 2019 г. От 2019 г. до сега Григор Минков е общински съветник. Семеен е с едно дете.

Желанието на новия зам.-кмет е в работата си да бъде по-близо до хората, работещи във всички институции и структури, които обхваща ресорът му – детски градини, училища, читалища, пенсионерски клубове, социални заведения и др. От следващата седмица започва и срещи по места във всички селища от общината с хората, работещи в тези структури. Новият заместник-кмет е категоричен, че именно на място се придобива най-точната представа за работата на конкретната структура или институция. Под негово ръководство, отделът има и много текуща работа, която се съобразява с епидемичната обстановка и динамичната ситуация в момента.

Григор Минков е убеден, че ще работи много добре и с комисиите от Общинския съвет, в които хората са професионалисти и с доказан опит в сферата, в която работят.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Община Горна Оряховица и Клубът по спортен риболов канят децата на риболовен турнир

Община Горна Оряховица и Клуб по спортен риболов – гр. Горна Оряховица канят децата да вземете участие в детски риболовен...

Затвори