Share

Гражданската квота на Коалиция ДЕСНИТЕ (КПД) няма да кандидатира свои представители за предстоящите местни избори

вторник, 1 сеп., 2015, 11:18ч.


Desnite_Logo
Гражданската квота на Коалиция ДЕСНИТЕ (КПД) няма да кандидатира свои представители за предстоящите местни избори през октомври 2015 г. Решението на БДФ да подкрепи кандидатурата на г-н Вили Лилков от Реформаторския блок направи невъзможно явяването на нашия кандидат за кмет на София и листата ни за общински съветници от името на Коалицията.

Към това обстоятелство, поради липса на достатъчно време, се добави и невъзможността Гражданската квота в КПД да регистрира самостоятелна партия до изборите, за да възстанови коалиционния формат с ЕНП, оглавявана от г-жа Мария Капон.

Фактът, че регистрацията на новата Българска дясна партия от Гражданската квота на КПД ще стане реалност едва през следващата година, ни дава основание да припознаем като достойни за подкрепа на местните избори през 2015 г. единствено представителите на партия ЕНП.

Гражданската квота на КПД ще работи за кандидатите на ЕНП и ще участва с експертиза и логистика в кампанията им на местно ниво. Призоваваме своите избиратели и симпатизанти да гласуват за кандидатите на ЕНП. Ще се включим със свои кандидатури на следващите избори, когато Коалиция ДЕСНИТЕ заедно с новата Българска дясна партия ще предложи алтернатива на статуквото.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Започва извънредно третиране срещу бълхи след сигнали от граждани

Във връзка със зачестили сигнали от страна на гражданите за наличието на бълхи започва извънредно третиране срещу бълхи и комари...

Затвори