Share

Горна Оряховица ще е домакин на държавното първенство по тенис на маса за възраст до 19 години

сряда, 24 апр., 2024, 14:26ч.


b72553dc-9b16-4ed0-b022-64e9d2498d83

Горна Оряховица е домакин на държавното отборно и индивидуално първенство по тенис на маса до 19 години, което ще се проведе в дните 25-28 април 2024 г.
Благодарение на добрата организация и отлични условия, Управителният съвет на Федерацията по този спорт отново гласува доверие на града и на спортен клуб “Локомотив – 50” да поеме домакинството.

Зала “Никола Петров” ще посрещне елита на тениса на маса в България, като участие ще вземат 110 юноши и 80 девойки. Домакините ще бъдат представени от общо 10 състезатели в двата пола.
Борбата за шампионската титла ще бъде между отборите на „”Марек-Дигеста спорт” – гр. Дупница, „Комфорт“ – Варна и ЦСКА – София, а при девойките основни претенденти са “Стоянстрой” – Пловдив и “Юнак” – Ардино.

Участие ще вземат националните състезатели и носители на световна купа от Анталия и Люксембург, съответно Йоан Величков и Мирослав Шмидт, които са в Топ 20 на световната ранглиста за своята възраст ,както и 7-мите в Европа – Цветелина Георгиева, Виктория Персова и Сиделя Мутлу.

След държавното първенство ще бъдат определени и националните отбори ,които ще представят България на европейски и балкански първенства.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Временна организация на движението на 27 април

Във връзка с подготовката и провеждането на събитията за отбелязването на Лазаровден се въвежда следната временна организация на движението на...

Затвори