Share

Фермерски пазар ще има всяка събота в кв. „Бузлуджа“

сряда, 9 авг., 2023, 22:39ч.


1(2)

Фермерски пазар ще се провежда всяка седмица във великотърновския квартал „Бузлуджа“. Първото издание е още тази събота – 12 август, от 8:00 до 14:00ч.

На пазара в кв. „Бузлуджа“, който вече е с ремонтирани и боядисани павилиони, всеки желаещ производител ще може да изложи своята продукция – плодове, зеленчуци, билки, мед, домашен хляб, сиропи, разсад, цветя, вино и др.

Инициатива е подета от граждани, подкрепена е от Община Велико Търново, а за организацията помагат Камен Илиев и Красимир Йорданов. Фермерският пазар ще се състои всяка събота. За да насърчи участието на земеделски производители и занаятчии, Община Велико Търново ще им предостави безплатно щандовете в пазарния съботен ден.

Повече информация за предстоящите издания на фермерския пазар ще бъде публикувана в специално създадената Фейсбук група на събитието: https://www.facebook.com/groups/3459721214292152.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Площадка за разделно събиране на отпадъци бе открита в Ресен

В Ресен – най-голямото село в община Велико Търново, бе открита площадка за разделно събиране на отпадъци. Обектът е първият,...

Затвори