Share

Феновете на „Етър“ преобразиха тунела на стадион „Ивайло“, за да вдъхновят отбора

сряда, 10 юни, 2020, 14:39ч.


1 (77)

Тунелът на стадион „Ивайло“ е преобразен и декориран във формата на стилизирана крепостна стена. На път към терена футболистите на „Етър“ и техните съперници ще виждат написа „Без милост, боляри!“, емблемата на „Етър“ и герба на Велико Търново. Вдъхновяващата инициатива е дело на феновете от Фенклуб „Етър“, „Ултра фронт Боляри“, „Хелс ултрас“ и ЕГФ.

„Надяваме се да вдъхновим болярите за множество победи. Предстои и втори етап от преобразяването, който ще е поглед назад към историята на клуба“, заявиха инициаторите на идеята.

Съвместно с Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“, привържениците на „Етър“ възнамеряват да развият идеята си и във фоайето от северната страна на стадиона.

Агитката подкрепи активно и благотворителната кампания „„Етър” – това си ти!”, която клубът стартира за набиране на средства за детско-юношеската школа и първия отбор. Феновете също популяризират акцията, а целта е всичките 3000 билета за мача с „Дунав“ /Русе/ утре вечер да бъдат продадени.

 

Снимка: Ростислав Грънчаров

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
За втора поредна година – „Лятно кино под звездите“ във Велико Търново

През най-топлите месеци от годината жителите и гостите на старопрестолния град отново ще могат да се насладят на отлично качество...

Затвори