Share

Дядо Коледа и децата на Горна Оряховица запалиха празничните светлини на елхата

събота, 4 Дек., 2021, 16:36ч.


img_1638613102

Дядо Коледа вече пристигна в Горна Оряховица за радост на всички деца. Заедно с малчуганите, добрият старец запали светлините на Коледната елха. Преди да настъпи кулминацията на вечерта, децата се забавляваха заедно с актьорите от Габровския театър. След веселбата с героите от приказката „Дядовата ръкавичка“, децата казаха добре дошъл на добрия старец.

Дядо Коледа бе посрещнат и от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. Радвам се, че тази вечер заедно ще посрещнем най-чакания и желан гост в Горна Оряховица. Сигурен съм, че вече сте написали писмата си до Дядо Коледа и затова нека му кажем „добре дошъл“, обърна се към децата инж. Добрев. Градоначалникът увери добрият старец, че през изминалата година всички малчугани са били послушни и заслужават много подаръци.

„Радвам се, че съм гост в този хубав град, в който има толкова послушни и добри деца. Точно затова започваме нашата обиколка от Горна Оряховица“, каза Дядо Коледа.

С радостни викове и емоции, малчуганите приветстваха добрия старец и след обратно броене от 10 до 1 елхата грейна, а небето над него се озари в празнични илюминации.
След светлинната феерия последваха фотосесии на децата с Дядо Коледа.

s_DSC_0109.JPG1638613220

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Комплекс от социални услуги за деца „Вълшебство“ навърши година

Празник за отбелязване на първата година от разкриване на Комплекс от социални услуги за деца „Вълшебство“ зарадва всички малчугани, които...

Затвори