Share

Добавките от билки, в услуга на истинското здраве. Няколко основни категории от тях

четвъртък, 9 ян., 2020, 21:22ч.


Добавките от билки, в услуга на истинското здраве. Няколко основни категории от тях

Добавките / лек срещу паразити и токсини

Безброй процеси в човешкия организъм се осъществяват в паралел с работещ метаболизъм. Той е свързван с биохимичните реакции, които протичат в телата ни, като значимо място заема детоксикацията. Чрез нея, отровните токсини и вредните паразити развиващи си в организма ни биват атакувани, стават по-малко опасни, деструктурират се и в последна фаза, стават лесни за изхвърляне от организма.

Detoxant/ Детоксант е създаден само от билки и растения – отгледани или израснали в чиста екологична среда. Това обезпечава възможността за липсата на неприятни странични ефекти, за по-безопасен за тялото лек, а сред отзивите за билковата добавка е, че то има и приятен вкус. То съдържа в себе си формули / компоненти насочени към премахване на паразитите; подобряващи чревната микрофлора; лекуващи нарушения в тъканите, по кожата и дори спомагащи затварянето на рани / допълнителен ефект.

В detoxant.me можете да видите всичко друго отнасящо се за билковата добавка. Можете да разберете не само качествата на Детоксант, но и да прочетете повече за неговото фундаментално въздействие за човешкото здраве. Освен описанието на чистите съставки използвани за него, ще се запознаете с възможните прочистващи курсове на лечение. Сред най-ефективните е този за 30 дневен режим – чрез приемането на билковата добавка, най-разпространените паразитни форми в тялото може да бъдат изхвърлени.

Противник на високото кръвно Cardio Tonic / Кардио Тоник

Някой поетично се бе изразил, че сърцето единствено може да бъде разбито. Продължаваме тази поетична метафора с призива: „Не позволявайте да разбиват сърцето ви, нито го разбивайте сами, погрижете се за него”. Редом с призива предлагаме отличен лек при сърдечни проблеми свързани с хипертония, опасност от сърдечно-съдови патологии и прочие.

Билковата добавка, която представяме е тинктурата Cardio Tonic / Кардио Тоник. Основната й предназначение е да реши проблемите на много хипертоници, като въздейства пряко върху високото кръвно и ограничава заплахата от инфаркти.

Продуктът не е вреден и е от растителни клетки, които хармонизират с човешките такива. Самата течност е тинктура, която се пие по схемата: сутрин-вечер, преди хранене или известно време след него, като в 150 мл вода се разтваря една чаена лъжица от тинктурата.

В сайта на продукта cardiotonic.me, можете да видите промоционална оферта, при която закупувате шишенце на половин цена, напълно достатъчно за един курс. Количество съвпадащо се предписанието за период, в който можете значително да подобрите състоянието си от гледна точка на хипертонията.

 Prostex / Простекс – връща здравето и мъжкото самочувствие

Няма как да не сте забелязали, особено ако гледате телевизия редовно, колко много реклами има за лекарства лекуващи проблеми с простатата при мъжа. Те са толкова много, че дори дразнят с присъствието си. Това обаче е сигнал за сериозен проблем, който удря директно мъжкото самочувствие. Време е да предложим една българска алтернатива на чуждите реклами по телевизията, с продукта Prostex/Простекс prostex.pro. Лек срещу простатит, чиито ползи се простират много повече от това да върнат самочувствието на мъжа, да правят превенция и цялостно лечение. Съдържа 5 билки: бабини зъби, леска, ветрогон, полски хвощ и гръмотрън.

 Питате се как да използвате Prostex / Простекс? Като спазвате предписанията в приложената листовка. Това е най-важно като за начало. Препоръчително е да направите един курс с добавката, за да започнете лечение на острия простатит. Целта на този курс ще е да пресечете възпалителните процеси, за да почнат лечителските такива.

Един лечителен курс трае 30 дни, в които от лека се взема следната доза всеки ден: половин чаена лъжичка ( 15 капки ) в чаша с топла вода. Времето за пиене е винаги известно време след хранене.

 Fresh Feet  / Фреш фийт – илач срещу досадните гъбички по краката

Грижим се за тялото си на пръв поглед, полагаме усилия, но не можем да обхванем всичко и един ден просто забелязваме проблем – гъбички по краката. Да, самите гъбички ще забележите трудно, освен ако не ги гледате под микроскоп, но ефектът от тях направо боде очите. Бяла кожа по ходилата и пръстите на краката, олющена кожа; неприятни сърбежи и потене на краката.

В състава на Фреш фийт влиза клотримазола, като вещество забавящо растежа на гъбичните образувания, унищожава настанилите се вече клетки и не допуска развитието на нови колонии. В същото време екстрактът от най-чистия пчелен мед атакува бактериите сеещи неприятна миризма по краката. Въздействието е допълнено от животворните витамини, естествени омекотители за кожата. Също така те спират и ужасното лющене на кожата по краката като директен ефект от гъбичките. Охлаждащото усещане и свежия аромат, който се настанява след излекуването идва от веществото лимонѐн.

В страница на продукта www.freshfeet.me, можете да се запознаете с всичко друго, което сме пропуснали да отбележим в материала.

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Общинската белодробна болница се сдоби с бронхоскоп от най-ново поколение

Съвременен бронхоскоп от последно поколение е най-новата придобивка в общинската белодробна болница „Д-р Трейман“. Апаратът бе представен от управителя на...

Затвори