Share

Детски празник зарадва малки и големи в Сухиндол

четвъртък, 3 юни, 2021, 14:21ч.


DSC09436

Двучасов детски маратон с много игри и танци зарадва децата в Сухиндол, а централният площад на града се превърна в арена за забавление. Детският празник се организира от Община Сухиндол и sportuvam.info, а в него се включиха десетки деца от всички възрасти.
Те имаха възможност да се забавляват с различни игри. По малките предпочетоха състезание с подскачащи топки, бадминтон, тенис и скокове с въже, а по-големите заложиха на хокей, логически игри и любимото каране на ролери.

С децата работиха професионални аниматори, които успяха да създадат много емоции и радостно настроение. Всички деца се включиха в танците, като демонстрираха завидни умения. Особено атрактивно за тях беше преминаването под въже, като най-гъвкавите успяха да преодолеят и най-ниското ниво.

В игрите се включиха деца и учители от СУ „Св. Климент Охридски“ и ДГ „Соня“, а кметът инж. Пламен Чернев поздрави всички за активното участие в празника.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Филмовият фестивал “Карантината” стартира тази вечер край Асеневци

Филмовият фестивал „Карантината“ гостува три вечери във Велико Търново. От 3 до 5 юни край паметника „Асеневци“ ще бъде показана...

Затвори