Share

Даниел Панов: „Заставам твърдо зад Цанко Цветанов, той трябва да остане!”

неделя, 2 сеп., 2012, 22:36ч.


Във връзка с тиражираните в медийното пространство информации за уволнението на треньорa на ПФК “Етър 1924” – Цанко Цветанов, кметът на Велико Търново Даниел Панов разпространи току-що пред медиите следното мнение:

„Минути след края на срещата между отборите “Етър” и “Пирин” (ГД) разговарях със собствениците и акционерите на отбора, като мога да заявя, че не бе обсъждано освобождаването на треньора. Аз застанах твърдо категорично зад мнението, че Цанко Цветанов трябва да бъде оставен да работи и да продължи да води виолетовите в предстоящите срещи от първенството. Взехме решение в края на всеки месец да се събираме с Фейзи Илханлъ, Радослав Владев и останалите акционери, за да обсъждаме приходната и разходна част, както и състоянието на отбора.

Ако Цанко Цветанов е освободен от длъжността треньор на ПФК “Етър 1924” – нито аз, нито общинският съвет сме уведомени по официален път за това решение. За мен категорично той е доказан авторитет, който трябва да остане да работи за доброто на великотърновския футбол.

Г-н Цветанов пое и обедини отбора в труден момент, като не само успя да го вкара в елита на българския футбол, но и върна усмивките на всички обичащи спорта в старата столица. Държа да подчертая, че всички слухове за неговото освобождаване на този етап са безпочвени и вредят на добрата атмосфера в клуба. За мен като кмет е по-важно да се помага и да се гради, дори и с цената на загубени мачове. Искрено вярвам в успехите и победите на Етър в предстоящите срещи от първенството на “А” група”

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Освободиха Цанко Цветанов от “Етър”?

Мажоритарният собственик на „Етър” Фейзи Илханлъ обяви, че освобождава старши треньора Цанко Цветанов от поста му. Това стана час след...

Затвори