Share

Дамски обувки – за какво трябва да внимавате при избора им

събота, 11 сеп., 2021, 10:40ч.


1630837476696

Най-важното правило, с което трябва да се съобразявате, когато купувате дамски обувки е следното: Обувките трябва да съответстват на краката, а не обратното. Това означава, че новата обувка трябва да отговаря на 100% по дължина и ширина на размера на вашите крака. Затова пробвайте внимателно обувките преди да ги закупите, а ако се затруднявате в избора потърсете помощ от професионален консултант. Обърнете специално внимание на пръстите на краката – те се нуждаят от пространство, защото се движат до 0,5 см по време на ходене. Това обаче не се отнася за петата, тя трябва да бъде здраво обгърната от обувката.

Когато купуват ежедневни обувки, много хора избират неподходящи и с неправилен размер модели. Според редица проучвания невероятно голям брой хора избират погрешно обувките си. Жените са склонни да купуват обувки, които са твърде малки за тях, за да изглеждат краката им фини и нежни. Това ще е чифт, който ще носите често и в забързани ситуации от напрегнатия ни и забързан живот. Винаги избирайте модели с точния за вас размер, за да бъдете уверени и спокойни в походката си.

Важно е да бъдете изключително взискателни, когато си купувате нов чифт. Добра практика е да се избират български обувки или поне модели от естествена кожа. Важно е да са от възможно най-високо качество и изработени от най-меката кожа. Не бива да се пренебрегва дали обувката е изработена от синтетика или кожа. Хората отделят около 0,100 мл течност през краката си всеки ден. Следователно от ключово значение е обувката да диша и да абсорбира влагата. Кожата е естествен продукт с неподражаеми свойства на материала. Никой друг материал не е толкова гъвкав и може да абсорбира и освобождава влагата толкова лесно. Това води до здравословен климат за краката и противодейства на изпотяването им.

При покупка проверете вътрешността на обувката за шевове, издутини или вдлъбнатини. От съображения за постигане на по-ниска цена, много производители на обувки се въздържат от поставянето на пълна подплата на обувките си и по този начин подплатата завършва в невидимата зона. В резултат на което се образуват шевове, издутини или ръбове. В онлайн магазин за обувки stemanelli.com се извършва пълна качествена проверка, на всеки чифт обувки, за да се гарантира комфорта на клиентите. По този начин се избягва предлагането на модели, които биха могли да наранят краката при носене. Това е ежедневна практика и контрол при моделите дамски обувки, което ви гарантира удобство и сигурност. Прочетете повече за модата при дамските обувки.

При избора на дамски боти ви препоръчваме да залагате на възможно най-ниските модели. Защотo те се препоръчват от анатомична и ортопедична гледна точка. Само при тях ходенето може да се извършва възможно най-естествено и няма неравномерни натоварвания в свода на стъпалото или в костта. Заложете на боти естествена кожа и няма да сгрешите, с тях краката ви ще се чувстват комфортно и сигурно през цялото време. Ако все пак искате модел на високи токчета, ще ви посъветваме да ги носите умерено и да внимавате с натоварването на краката. Това обикновено не са модели за ежедневно ползване. Дамските боти са практичен и изискан избор за студеното време, които ви гарантира по-добра стабилност и комфорт.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
12 починали за деня и 77 нови случая на ковид

За периода 28.08.2021 г. – 10.09.2021 г. за област Велико Търново е отчетена 14-дневна заболяемост от 397,0 на 100 хил....

Затвори