Share

Д-р Магдалена Джикова: „ВМРО е партията с традиции в България, която стои твърдо на своята позиция“

събота, 30 окт., 2021, 18:02ч.


11 Магдалена Джикова

Аз съм д-р Джикова и повече от 30 г. работя в областта на женското здраве -акушер-гинеколог съм.
Родом съм от Велико Търново, завършила съм гимназия с преподаване на чужди езици в града, а висшето си образование магистратура – в Медицинския университет в Плевен. Интересен беше стартът ми като лекар – на другия ден след голямото земетресение в Стражица през 1986 г. Работила съм в болнична и извънболнична помощ, била съм управител в извънболнични структури – медицински центрове, а сега работя в „Комплексен онкологичен център – Велико Търново” и то това, което съм искала винаги – гинекологична хирургия.
Успях да отгледам и две добри деца – близнаци, син и дъщеря, вече зрели хора. Имам и двама внуци. Това ме прави горда и щастлива.

С годините човек натрупва житейска мъдрост и опит и иска да сподели и направи нещо добро за обществото. Затова се ангажирах и станах член на ВМРО преди две години, партията с традиции в България, която стои твърдо на своята позиция независимо от политическите украски на настоящето.

Привлече ме истинският патриотизъм на тези хора, борбеността и неуморната отдаденост на каузата за запазване на българското семейство и традиции, на това децата да имат майка-жена и баща-мъж.
И тъй като работя в областта на здравеопазването, няма как да не ме вълнува проблемът с пандемията от Covid-19 и злощастното състояние на нашето общество – с хилядите заразени и над 100 починали ежедневно!

Аз поддържам идеята, че човек трябва да е отговорен първо към своето здраве и тогава да търси пропуските в здравните институции. Подкрепям ползата от ваксинирането и пледирам всеки да се ваксинира. В моменти на ситуация като днешната, крайните мерки са необходими, иначе губим хиляди животи. Явно нашето общество разбира свободата на избор като отричане на новото и полезното.
Скъпи сънародници, събудете се и излезте от мрачното настояще като осигурите здраве за себе си и семействата си! Приемете призива за по-бързо ваксиниране!

Така спокойно и ще гласувате на последните избори за 2021 година с бюлетина № 21 за ВМРО!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Москов и Цветанов: Най-големите кражби са през системите на държавата

Всички публични системи в България са превърнати в смазани системи за редовно отклоняване на публичните пари Лидерите на Национално обединение...

Затвори