Share

БСП откри с кауза и кампанията в Горна Оряховица

неделя, 24 окт., 2021, 13:47ч.


Gorna_oriahov01

Общинската организация на БСП в Горна Оряховица откри  предизборната си кампанията с кауза. “Историята на жената, която е осиновила болния си внук и го отглежда с мизерна пенсия в едно от горнооряховските села, ни трогна изключително силно. Затова предпочетохме да й помогнем вместо да даваме пари за официална церемония, с която да дадем старт на кампанията за вота на 14 ноември”, каза общинският председател Огнян Стоянов, който е с номер 108 в листата на БСП във Великотърновска област.

Така социалистите в Горна Оряховица поеха щафетата от водача на листата Явор Божанков, който на старта на кампанията направи дарение за организация, защитаваща бездомните животни. Акцията му, започнала преди повече от месец с осиновяване на изоставено куче, има за цел да завърши с построяване на нов областен приют.

“В листата на “БСП за България” има представители на 8 от общо 10 общини във Великотърновска област. Горна Оряховица е с “едни гърди пред останолите”, защото нейният кандидат е човек с изключително голям опит в битките срещу неуредиците в общината. Огнян Стоянов е непримирим към зле свършената работа и безхаберието, които спъват развитието на родния ни град. Няма друг общински съветник, който така добре да познава лостовете на властта, законите, местните наредби и да знае кога управляващите ви лъжат или ви дават напразни обещания”, каза Антон Паричев – ръководил местната структура на БСП близо 15 г. Той напомни, че за Огнян Стоянов Горна Оряховица може да гласува с номер 33 в бюлетината и преференция 108.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Евгени Коев, ВМРО: „Любовта към Отечеството превъзхожда всички световни добрини“

Учител, синдикалист, еколог, планинар, изследовател и страстен привърженик и последовател на идеите на ВМРО, това е Евгени Коев. Кандидатът за...

Затвори