Share

БСП Горна Оряховица – с подаръци по повод деня на родилната помощ

петък, 21 ян., 2022, 16:30ч.


viber_изображение_2022-01-21_13-46-51-297

Общинската структура на  БСП Горна Оряховица поздрави медиците в родилното отделение по повод Деня на родилната помощ.

По стара традиция – с кърпа, сапун, вино и питка, председателят на БСП Горна Оряховица, Огнян Стоянов честити празника на лекарите в чиито ръце започва новия живот не само в община Горна Оряховица, но и в няколко съседни общини.

Заедно с местните социалисти Павлинка Николова, Катюша Зидарска и Мариян Марков, председателят Огнян Стоянов връчи поздравителен адрес и традиционни за празника дарове и на д-р Калчева, акушер-гинеколог в диагностично-консултативния център в града.

„Тук работят изключително добри професионалисти.Благодаря ви за всеотдайния труд и неуморната работа, въпреки тежката здравна ситуация в момента. Пожелавам ви здраве и дълголетие”, заяви Стоянов пред медиците и с благодарност подчерта, че двамата му сина също са проплакали за пръв път в техните ръце.

По повод празника местната структура на БСП дари комплекти за детските легла в отделението, а за наскоро ремонтираната зала за изписване, лекарите получиха Дървото на живота, растение символизиращо живот, сила, дълголетие и хармония.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Обявиха ваканция от 29 януари до 6 февруари

Девет дена ваканция за учениците обявиха от Министерството на образованието и науката. Няма да се провеждат занятия от 31 януари...

Затвори