Share

Бойко Борисов: „Утре вече е късно – това мога да кажа на народа!“

четвъртък, 12 май, 2022, 18:43ч.


bojko-borisov

„Защо трябва да съсипят всичко, за да може и последният, повярвал в измяната/промяната (както искате я наречете), да разбере какво са направили. Какви компромати, какви лъжи, какъв мащабен план да свалят нашето правителство. Докато и последният човек в България не го разбере, дотогава е рано за избори. Това мога да ви кажа“, заяви бившият премиер Бойко Борисов във Велико Търново след края на мача на „Витоша“ (Бистрица), който изведе като капитан.

„Преди една година хлябът беше 1 лев, сега е 2.50. Горивото при Борисов беше 1.50, сега е 3.50, газта – в пъти повече, токът – в пъти повече, зеленчуците – в много пъти повече… Честита ви промяната! Променяйте се, а като осъзнаете какво е станало, утре вече ще бъде късно. Тези заеми – само за месеци милиард и осемстотин, общо девет милиарда. Утре вече е късно – това мога да кажа на народа!“, коментира Борисов.

Експремиерът похвали стадион „Ивайло“, тотално обновен по време на неговото правителство. „Прекрасно съоръжение сме направили – стадион „Ивайло“! Да го ползвам най-после и аз един път…“, добави Бойко Борисов.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Общото събрание утвърди бюджета на Асоциацията по ВиК за 2022 г.

Годишен бюджет в размер на 57 142 лв. за 2022 г. беше утвърден на заседание на общото събрание на Асоциацията...

Затвори