Share

Боби Михайлов бе преизбран в БФС, кметът Даниел Панов влезе в Изпълкома

сряда, 13 окт., 2021, 12:27ч.


Panov
Борислав Михайлов бе преизбран за президент на БФС, а кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов, който е и председател на Националното сдружение на общините в България, бе избран за нов член на Изпълкома на БФС. На провелия се извънреден конгрес Михайлов спечели битката със само 11 гласа повече от тези на Димитър Бербатов, като един глас не стигна на втория за балотаж. За победителя гласуваха 241 делегати, за Бербатов – 230, а за Христо Порточанов – 8. Ивайло Дражев остана без гласове, а останалите кандидати си направиха самоотвод. Бюлетината на един от 480-те гласували делегати бе невалидна, а трима от присъствалите в залата не са гласували.

После делегатите на конгреса на БФС избраха новия Изпълком на футболната централа. От предложените 17 лица трима отпаднаха. Това са бившият съдия и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов, Валентин Михов и генералният секретар на ПФЛ Атанас Караиванов.
В новия Изпълком има четири нови лица – бившият футболист Веселин Балевски, собственикът на Локомотив София Иван Василев, директорът на национална спортна база Пламен Манолов и кметът на Велико Търново Даниел Панов, който е председател на Националното сдружение на общините в България.

Ето състава на Изпълкома: Борислав Михайлов, Камен Костадинов, Михаил Статев, Михаил Касабов, Йордан Лечков, Спас Русев, Емил Костадинов, Кирил Домусчиев, Даниел Панов, Румян Вълков, Димитър Георгиев, Веселин Балевски, Атанас Фурнаджиев, Иван Василев, Пламен Манолов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Фюри смачка Уайлдър – ще има ли супершоу срешу Джошуа?

Една от най-продължителните саги в професионалния бокс приключи с категоричен победител. Тайсън Фюри спечели трилогията срещу Дионтей Уайлдър, като не...

Затвори