Share

Бинго игра – ново забавление онлайн

четвъртък, 4 мар., 2021, 06:37ч.


1

Това беше една от най-забавните игри на 90-те години и можехме да открием бинго зали почти навсякъде. За разлика от другите лотарийни игри, тази не се съобразяваше с времето и ни позволяваше по всяко време да проверим късмета си, както и да се забавляваме. Ако никога не сте играли бинго, нека обясним какво точно представлява това предложение. На първо място разполагаме с числа, в Европа те са от 1 до 90, докато в САЩ и Канада играта е редуцирана до 75 числа. За нашето участие получаваме талон, който съдържа 15 числа, отпечатани на случаен принцип. За нашата игра ни трябват няколко талона, в този случай шест.

При стартиране на играта, всеки играч трябва да отбелязва изтеглените топки, които се въртят в машина, напомняща много тази на другите лотарии. Някои бинго зали залагаха на механичната урна. Играта приключваше, когато всички числа се изтеглят. Поради разнообразието на подредбата на числата, от време на време някой ще се провикне през залата с победоносния вик “Бинго”. Това означава, че даден играч първи е попълнил своите 15 числа в дадена линия. В последствие сме забелязали, че този вид забавление започва бавно и сигурно да отстъпва пред онлайн платформите, които значително по-бързо позволяват на играч да се включи в това забавление, при това без да търси реална зала.

Макар и още през XVI век италианците да са играли Бинго, при тях тегленията са се случвали само в събота, едва през 1920 г. американците я променят значително и събуждат интереса. След това поне до 2000 г. стана ясно, че някои зали се радват на успех, особено в курортните градове и като една изключително семпла и забавна игра, тя не остава без почитатели.

Днес ще открием, че можем да играем популярната игра в платформата на “Палмс-Бет” като при това има и демо версия, за да видим как работи самото предложение. Трябва да отбележим, че докато в миналото това предложение се движеше доста бавно, днес с помощта на по-модерните технологии, играта се случва доста бързо, числата се попълват автоматично и веднага можем да разберем дали печелим.

Емоцията остава същата и със сигурност ще ни позволи да изпитаме онова приятно чувство, но пък ще оценим факта, че не се налага да гадаем какво точно казва жената, когато изтегли следващото число. Една не толкова приятна подробност е, че няма да можем да се провикваме победоносно с добре познатата фраза, но реално не пречи, ако няма никой наоколо, в противен случай ще ни се наложи да обясняваме малко повече.

Най-важното е, че тази игра продължава да е достатъчно вълнуваща за всички почитатели, особено след като по-голямата част от аудиторията търси семпли и познати игри, а имайки предвид възрастта на точно тази, няма да е трудно да започнем своята игра, дори демо версията ѝ, напълно свободно. Не трябва да се изненадваме от онлайн прехода, просто времето започна да позволява по-сериозна систематизация и с помощта на интернет е вече налична и достъпна за всяко едно устройство, което използваме.

Ако търсите позната и приятна игра, в която няма стратегия, а само шанс, каквато е ситуацията в реалната игра, тогава спокойно можем да се спрем на тази игра, след като няколко века е забавлявала аудиторията и практически няма какво да се промени, очевидно е добър избор.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В обувките на Александър Томаш – станете треньор на фентъзи отбор

По време на всеки футболен сезон, както и в трансферния прозорец, феновете винаги имат последната дума. Това са хората, които...

Затвори