Share

Betmarket стартира и носи изненади на играчите

сряда, 14 Дек., 2022, 11:27ч.


betmarket

Дългоочакваният сайт на Betmarket ще стартира на 12 декември и ще донесе много интересни изненади за играчите. В момента всеки навършил 18 години може да регистрира в онлайн платформата и да участва в томбола с общ награден фонд 50 000 лева. Освен този сюрприз се очакват и множество атрактивни бонуси. Повече за хазартният оператор, ще научите по-долу.

Какви изненади готвят от Betmarket?

В увода вече написахме, че ако преминете през Betmarket регистрация, ще имате шанс да участвате в томбола с парични награди. Не се налага дори да депозирате, за да се включите в тази игра. Има обаче и още интересни неща за залагащите. Така например, те ще могат да се възползват от три начални бонуса, а именно бонус за спорт, бонус за казино и бонус за бинго слот.

Близки до компанията съобщават, че това няма да са единствените оферти. На този етап промоциите се пазят в тайна, за да не се нарушава елементът на изненадата. Все пак дочухме за коефициенти с 0% марж, каквато оферта предлагат най-добрите букмейкъри. В интернет вече се разпространяват промоционални кодове, които можете да въведете, за да грабнете бонусите.

На този етап не се знае, дали ще има бонус без депозит. Подобна оферта е редовен трик на онлайн операторите, с чиято помощ ще се привлекат клиенти. Няма да е никак чудно, ако се появи бездепозитен бонус в Бетмаркет, защото компанията ще иска да се пребори с конкурентите си.

Къде да намерим промо код за Бетмаркет?

Влизайки в сайта https://efbet365.com, ще можете да вземете бонус код, който да използвате в Бетмаркет. С помощта на промоционалния код, ще се възползвате от всички промоции в новата онлайн платформа. Не на последно място ще имате привилегии, когато се пускат нови бонуси. Няма да се затрудните с въвеждането на кода, тъй като ще видите предвидено за него поле.

Имайте предвид, че Бетмаркет има безупречна поддръжка. При положение че изпитвате трудности с усвояването и / или разиграването на някой бонус, можете да пишете в онлайн чат на живо, където да потърсите съдействие. Освен това, има телефон за връзка и имейл за контакти.

Обобщителни думи

Регистрирайки се в Бетмаркет имате възможност да се възползвате от много поощрения. Това не значи, че трябва да прекалявате с хазартните игри, защото рискът от това да загубите, е напълно реален. С други думи се опитайте да следвате политиката за разумна игра и да бъдете отговорни. Надяваме се тази новина да е представлявала интерес за вас и ви пожелаваме всичко най-добро.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Младите гвардейци и инж. Емануил Манолов дадоха начало на коледните тържества в Павликени

Със символичното запалване на светлините на коледната елха в град Павликени беше даден старт на коледните тържества в общината. Символичния...

Затвори