Share

Българо-американска кредитна банка откри във В. Търново своя 21-и офис

четвъртък, 6 окт., 2016, 21:02ч.


img_8871

Българо-американска кредитна банка вече има свой офис във Велико Търново. Той е общо 21-ият за банката и се намира на ул. „Ивайло” № 1 в самия център на старата столица. Стилната церемония по откриването бе уважена от областния управител на В. Търново проф. Пенчо Пенчев, заместник-кмета на Общината Снежана Данева, ректорът на ВТУ проф. Христо Бонджолов, много бизнесмени, банкери, приятели и гости. Домакин на проявата бе лично председателят на Наздорния съвет на БАКБ г-жа Цветелина Бориславова, както и членовете на Управителния съвет Васил Симов и Илиан Георгиев.

„Благодарим ви, че сте с нас, за да споделите вълнението ни и заедно да отбележим този важен ден за нас, в годината, в която честваме 20-годишен юбилей. Създадена през 1996 г., Българо-американска кредитна банка предлага пълен пакет от банкови продукти и услуги на конкурентни цени и високо ниво на обслужване. Защо клиентите ни се доверяват? Ето някои от ценностите, на които стъпваме в отношенията си с нашите партньори – прилагаме строго индивидуален подход в предлагането на продукти и услуги, разчитаме на професионализма на нашите високо квалифицирани колеги, обслужването ни се характеризира с бързина, гъвкавост и иновативност. Вярваме в зеленото, социалното и устойчиво банкиране”, заяви при откриването Енчо Петков – ръководител на офиса на банката във Велико Търново.

img_8841

Добре дошли в новия офис на Българо-американска кредитна банка пожела председателят на Наздорния съвет на БАКБ г-жа Цветелина Бориславова. „Това събитие е особено важно, тъй като се случва именно в годината, в която отбелязваме своята 20-а годишнина. Наша основна философия е да бъдем близо до клиентите, да чуваме всяко тяхно желание и заедно да работим за устойчива българска икономика. В последните години Българо-американска кредитна банка се превърна в Зелената банка на България – банката, която подкрепя бизнес проекти с фокус върху зелената идея. Предлагаме решения за всеки вкус – затова създадохме и развиваме първата виртуална банка в България – БАКБ плюс. Желанието ни е да да пестим вашите ресурси, така че да имате време за истински важните места в живота. Виртуалната банка естествено следва философията ни за Зелената банка на България, тъй като помага да се пести ресурс, гориво, хартия, електричество, време. Това са само част от нещата, които ни отличават от другите. Затова вярвам, че ще бъдем прекрасен партньор за вас”, заяви Цветелина Бориславова и пожела на новия офис във В. Търново успех, дръзновение и много енергия, увереност и любознателност, добронамереност, честност и креативност.

img_8895

Тържествен водосвет за здраве, благоденствие и успех отслужи отец Славчо, който благослови и освети офиса на банката.

От името на кмета Даниел Панов и от свое име Снежана Данева поздрави всички присъстващи. „За всички нас във Велико Търново присъствието на БАКБ е комплимент и признание за високата икономическа активност и потенциала, който виждате в града и региона. Насърчителен за местната икономика е фактът, че в старопрестолния град влиза банка с високи стандарти в развитието на социалната и екологичната корпоративна отговорност”, каза в словото си Снежана Данева. Тя изрази увереност, че Община Велико Търново и финансовата институция ще реализират съвместни проекти, които ще стимулират икономическата активност и ще допринесат за устойчивото развитие, за опазването на градската и околната среда.

Поздравителни адреси освен кметът Даниел Панов изпратиха и кметът на Община Лясковец д-р Ивелина Гецова и инж. Банко Банков – изп. директор на „Аркус” АД.

Лентата срязаха председателят на Наздорния съвет г-жа Цветелина Бориславова и ръководителят на новия офис Енчо Петков, който в края на тържествената церемония очерта и най-важните насоки и амбиции – много нови клиенти, много нови проекти и реализирани идеи, хармония и баланс в работната атмосфера, ангажираност за нови предизвикателства.

img_8829

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
За ремонт на 117 км пътища от областта ще настоява Иван Иванов

117 км пътища в областта от второкласната и третокласната пътна мрежа на приблизителна стойност 65 000 лв. да намерят финансиране...

Затвори