Share

5 предимства на кредитните карти

четвъртък, 28 юли, 2022, 11:54ч.


5 предимства на кредитните карти

Когато мислите за кредитна карта, трябва да мислите за ПРЕДИМСТВА!

 

Ето 5-те основни предимства на кредитната карта, за да се възползвате от тях.

 

1.Плащате по-късно

Основното предимство на кредитната карта е, че когато придобивате стока или услуга с нея, не плащате за нея в момента на потреблението, а добавяте разходи към кредитната си линия, отпусната от финансова институция. След това плащате таксите малко по малко и дори ако платите цялата сума на таксите за периода преди датата на падежа, това не води до генериране на лихва. Въпреки това кредитната карта може да ви измъкне от неприятности при непредвидени разходи, спешни случаи или да се възползвате от възможността да купите нещо, от което наистина се нуждаете в даден момент.

 

 

2.Плащане на вноски

Това предимство е свързано с предишното. Кредитните карти имат споразумения, според които можете да плащате за различни продукти и услуги на няколко безлихвени вноски, а в зависимост от магазина можете да платите на няколко безлихвени вноски. Това предимство е чудесно за облекчаване на някои разходи!

 

3.Отстъпки

Спестете с различни отстъпки и предимства във всички видове обекти, като ресторанти, магазини, кина, фитнес зали, фризьорски салони, хотели и други, като плащате с кредитната си карта в зависимост от споразуменията между финансовата институция и различните фирми.

 

4.Натрупване на точки

С повечето кредитни карти, които се предлагат, имате достъп до програма за натрупване на точки, които по-късно можете да обмените за безплатни самолетни билети, хотели, бонус точки за намаления на продукти и др. Много полезно за вашите пътувания и пазаруване!

 

  1. Банкова история

За да кандидатствате за кредит в бъдеще, кредитната карта ви помага да направите кредитна история за своята лоялност и платежоспособност. Тя също така поставя началото на взаимоотношенията ви с финансовата институция, за да можете след това да се запознаете и да се възползвате от повече полезни услуги от банковите институции.

 

Източник: i-bankomat.com

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Защо трябва редовно да архивираме компютъра и как да го направим?

Какво е архивиране на компютър? Това е най-просто казано запазване на информацията на компютъра в нови криптирани файлове, които могат...

Затвори