Share

5 идеи за феновете на апликациите – кои приложения да инсталирате на телефона си?

вторник, 2 мар., 2021, 19:31ч.


2

Със сигурност прекарвате много време с телефона си, а откакто се появиха умните устройства, всеки един човек започна да ги персонализира и използва по вкуса си. И наистина точно тези малки устройства не само позволяват да говорим с близките си, но да правим видео връзка, да се радваме на високата мобилна скорост и да се забавляваме, споделяйки съдържания от единия край на света до другия. В това отношение искаме да предложим 5 любими приложения, които задължително трябва да имате в телефона си, за да може да уловите и получите още повече емоция.

Днес живеем във време, в което музиката е навсякъде с нас, стана безжична и желаем винаги да имаме достъп до любимите си песни. Точно по тази причина препоръчваме да обърнете внимание на приложения като Spotify и Tidal. Второто е известно с това, че стриймва до телефона ви висококачествени файлове, които звучат значително по-добре от масовката, а колкото по-добро е качеството, толкова по-чисти тонове и мелодии достигат до ушите ви и започвате да оценявате малко по-добре творчеството на даден изпълнител. Същото важи и за Spotify, но там ще трябва да поставите изрично отметката на качеството за стрийм. След това музикалния свят е с вас.

Почитателите на мобилната фотография знаят много добре, че уникалният кадър винаги трябва да се разглежда с особено внимание. Точно по тази причина в различните платформи ще открием един от най-добрите редактори в лицето на Adobe Photoshop. Точно по примера на останалите платформи, тази ни дава много опции да редактираме нашето изображение, да добавим ефекти и да контролираме цветовете. Освен това предлага и заснемането с неговия личен софтуер.

Почитателите на спорта знаят, че е от особено значение да инвестират и насочат вниманието си към най-точната и добра платформа, предлагаща всичко необходимо с поглед към всяко едно събитие. Ето защо насочваме вниманието към мобилното приложение на ефбет и спортните залози именно там ще открием не само внимание към всеки спорт, както и прогнози от някои спортни светила, но и възможност да гледаме дисциплините с помощта на стрийм директно като опция за пряко предаване. Все пак тук нито една дисциплина не е пропусната.

Задължително трябва да притежавате и добро приложение за стрийм на видео съдържание. Със сигурност сте забелязали, че платформите на големите доставчици като Netflix и Amazon Prime са повече от перфектни и дават възможност да гледате филми от всяка точка на света, стига да имате интернет. Препоръчваме обаче да разполагате и с офлайн плеяр за гледане на съдържание като този на GOM, който ни позволява да гледаме всички познати и популярни формати, при това без да губим качеството.

Не на последно място сме сигурни, че обичате забавлението и доброто настроение. Със сигурност социалните мрежи се превърнаха в мека на забавлението, но не трябва да забравяме, че все повече почитатели насочват вниманието си към Reddit – платформата, в която всеки може да качва абсолютно всичко и да споделя онова, което най-много го е развълнувало. Имайте предвид, че не всяка шега ще е във вашия стил, но количеството предполага, че ще намерите и качеството.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Как да убием скуката тази зима?

През студените месеци, когато все още сезонът не се е отказал от ледената си прегръдка, веднага ще открием, че разполагаме...

Затвори