Share

10 машини с гребла и 6 опесъчаващи са по улиците

понеделник, 17 Дек., 2012, 11:00ч.


Фирмите, ангажирани със снегопочистването се справиха добре с новата снежна покривка, отчетоха от Община Велико Търново.

Веднага след началото на снеговалежа в 05,15 ч. цялата налична техника е започнала почистване на снега, съгласно утвърдения план-график.

10 машини с гребла и 6 опесъчаващи машини са по улиците на град велико Търново и извършват снегопочистване и опесъчаване.

Около 100 души от програмите за временна заетост извършват ръчно почистване на пространствата на спирките на градският транспорт, обществените стълбища и алеите в парковете.

Не е допуснато закъснение на градските и междуградски автобуси. Няма проблем с достъпа при зимни условия до всички населени места на територията на общината. Няма проблеми с продоволственото снабдяване. Няма проблеми със снабдяването с електричество и питейна вода.

Община Велико Търново припомня на всички институции, фирми и граждани, че съгласно разпоредбите на Наредбата за опазване на околната среда собствениците, наемателите и ползвателите на сградите са длъжни да почистят прилежащите пред тях тротоарни пространства.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Събраха 7 097 лв. на коледния благотворителен бал на кмета

7 097 лв. бяха събрани по време на коледния благотворителен бал на кмета на община Велико Търново Даниел Панов. Тази...

Затвори