Тремол ООД

“ТРЕМОЛ” ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано през 2002 г. Фирмата е водещ производител на фискални и POS устройства в страната и чужбина. Дружеството произвежда и поддържа широка гама устройства — касови апарати с фискална памет, фискални и POS принтери, везни, скенери, POS и данъчни терминали предназначени както за българския, така и за външни пазари. Функционален дизайн, качество и надеждност са основните параметри, характеризиращи продуктите на ТРЕМОЛ.

Във връзка с последните изменения на Наредба № Н-18 за регистриране и отчитане на продажбите в търговските обекти чрез фискални устройства, “ТРЕМОЛ” ООД държи челни позиции на пазара на новосертифицирани фискални устройства, с възможност за дистанционна връзка с НАП.

В съчетание с произвежданите изделия, ТРЕМОЛ предлага и софтуерни решения за контрол и управление на бизнеса. Системата TREMOL POS дава възможност за работа с различни режими и изготвяне на конфигурации, в зависимост от характеристиката на обекта и нуждите на клиента.

Мисията на ТРЕМОЛ е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, съобразени с техните потребности. Едни от най-важните елементи от фирмената политика са коректно обслужване, бърза доставка, експертни консултации и изключително изгодните ценови условия. Спазвайки ги стриктно и отчитайки значимостта на тези основни елементи, за последната година фирмата навлиза на нови мeждународни пазари и разширява своя пазарен дял.

Вашият избор е важен за нас!

Екипът на “ТРЕМОЛ” ООД

гр. Велико Търново
ул. „Толедо“ № 6
тел.: 062 / 600 844, 062 / 677 844
е-mail: sales@tremol.bg

www.tremol.bg

www.tremol.bg/info

http://pos.tremol.bg

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД