Share

„Локо” (ГО) спря загубите с реми срещу „черната котка” „Монтана”

неделя, 1 окт., 2017, 19:52ч.


22051217_1049414141906289_3619261576901510678_o

Горнооряховският „Локомотив” спря серията си от три загуби (две за първенство и една за купата) с домакинско реми срещу водения от Ферарио Спасов състав на „Монтана”. Мачът между двата тима от поредния кръг на Втора лига, игран в Горна Оряховица, завърши без победител 1:1.

Първи до гол се добраха гостите. Вкара го десният бек Стефан Цонков в 41-ата минута, който засече с глава центриране от корнер на Иван Коконов и попари бившите си съотборници – 0:1. След почивката домакините натиснаха и логично стигнаха до изравнително попадение, дело на резервата Бедри Рюстемов. Монтанчани имаха и претенции към реферите и за отменен гол, след като Мирослав Антонов се пребори със защитник, излъга и вратаря и вместо да бие, подаде Иван Коконов, който изпрати топката във вратата, но тъчреферът бе маркирал засада.

Локомотивци не успяха да вземат реванш от „Монтана”, който през пролетта изненадващо ги би с 1:0 в Горна Оряховица и ги извади от елитния футбол. Тимът след днешния кръг се намира на 11-о място в класирането на втория ешелон с три победи, 4 равенства и три загуби и 13 точки.

„В криза сме, няма как да си заровим главата в пясъка и да се крием от истината. Но кризата е на резултати, не на игра. Футболистите се стараят, играем прилично, но в крайна сметка губим и това няма как да ми харесва. В отбора има напрежение след загубите, но то не е свързано с финансови проблеми или интриги в клуба. Момчетата продължават да се стараят и работят добре на тренировки”, коментира преди мача с „Монтана” старши треньорът Александър Димитров.

“Локомотив”: Крушарски, Савов, Тодоров, М. Иванов, Димитров, Казаков, Идризов, Любомиров, Чукалов, Ндонгала, Христов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
ГЕРБ – Велико Търново категорично подкрепя Делян Добрев

Областното ръководство на ГЕРБ – В. Търново отправя апел към Изпълнителната комисия на партията, да не приема оставката на народния...

Затвори