Share

Павликенчани поднесоха цветя пред паметта на Васил Левски

събота, 18 Юли, 2020, 22:51ч.


109504548_707356743377415_3618939536463263046_n

Жителите на град Павликени поднесоха цветя и се поклониха пред паметника-морена по случай 183-та годишнина от рождението на Васил Левски.

Граждани, общински съветници и служители на Община Павликени участваха в събитието, което се проведе при спазване на противоепидемичните мерки.

„Преди почти два века в нашата велика и славна страна се роди един от най-достойните българи. Чрез делата си Васил Левски ни показа, как да се обединяваме, как да работим в полза на обществото и как трябва да живеем, за да оставим след себе си постижения, които да се помнят от идните поколения“, обърна се към присъстващите председателят на Общински съвет-Павликени Христо Кавалски.

Гражданите поднесоха цветя и спазиха минута мълчание в знак на признателност към делото на Апостола на свободата, а танцьори от Клуба за народни танци и хора „Феникс“ с художествен ръководител Гергана Димитрова поздравиха присъстващите с няколко български танца.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Тежка катастрофа на ул. “Магистрална”, мотоциклетист почина!

Тежка катастрофа затруднява движението по ул. "Магистрална" във В. Търново. Сигнал за случая е получен преди минути. Катастрофата е между…

Затвори