Share

Мъж и жена пострадаха при пътен инцидент в района на Присовски завои

вторник, 20 сеп., 2016, 15:39ч.


полицейска_кола

Произшествието е станало вчера около 18:00 ч. По първоначална информация товарен автомобил „Мерцедес”, с румънска регистрация, с прикачена цистерна, управляван от 52-годишен румънски гражданин, движещ се в посока към В. Търново на мокра пътна настилка в зоната на лява крива, водачът загубил контрол над автомобила, навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил насрещно движещият се лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от 64-годишния Х. М. от В. Търново.

В резултат на това са пострадали водачът на лекия автомобил, който е с фрактура на бедрена кост и спътничката му – 65-годишна жена също от В. Търново с комоцио. Двамата са настанени за лечение във великотърновската болница, без опасност за живота. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Водачът на товарния автомобил е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. На двамата водачи са взети кръвни проби. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Мариана Бояджиева: „Българското училище ще оцелее от ударите благодарение на учителите“

  „Българското училище ще оцелее от ударите благодарение на учителите“. Това каза в град Елена народният представител Мариана Бояджиева от...

Затвори