Share

Инж. Добрев се срещна с учители и ученици от 4 държави, участници в проект по програма Еразъм +

вторник, 19 Мар., 2019, 16:05ч.


DSC_0068_modified

Кметът на Община Г. Оряховица инж. Добромир Добрев посрещна днес учители и ученици от четири държави. Те гостуват в Горна Оряховица по проект на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. Това е първият проект на училището по програма Еразъм + . Инж. Добрев запозна гостите от Малта, Словакия, Уелс и Италия с работата на общинска администрация, с реализираните инфраструктурни проекти, както и с приоритетите за настоящата година.Проектът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ е със заглавие „EU – Adventures.com“ и се осъществява с финансова подкрепа от Център за развитие на човешките ресурси, съфинансиран от ЕС. Училището е партньор с училища от Малта, Словакия, Уелс и Италия. Целта на проекта да се представи културното наследство на всяка от държавите, включително и традиционна кухня, да се насърчат повече хора да откриват и опознават културното наследство на Европа, както и да се засили чувството за принадлежност към общото европейско пространство.

От 17 до 23 март ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ е домакин на ученици и учители от партниращите държави. Цялата седмица е наситена с богата програма, обмяна на добри практики и представяне на български традиции.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Програма за честване на 150 г. Читалище “Надежда-1869”

Програма на инициативите за честване „150 години читалище ,,Надежда-1869”- гр. Велико Търново ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ: инж. Д-р Даниел Панов – кмет…

Затвори