Share

Информационен ден на кандидат-студента във В. Търново

вторник, 23 Февр., 2016, 20:48ч.


12717367_646797752126848_4992256403765897269_n

ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН НА КАНДИДАТ-СТУДЕНТА

24 ФЕВРУАРИ 2016, 10:00 – 17:00 часа

Велико Търново, хотел Премиер

В рамките на проект „Световно образование“ във Велико Търново за пети пореден път ще се проведе серия от презентации на тема кандидатстване в университети в чужбина.

Специален гост на събитието този път е г-н Пау Валверду от European Business School. За кратката си история университетът е разработил система на престижно образование с качествено преподаване, конкурентна учебна атмосфера и мрежа от клонове в Швейцария, Испания и Германия.

За първи път по време на събитието ще бъде представена и информация за извънкласни и извънучебни дейности, които помагат за успешен прием в топ университети. Лектор е Максим Методиев, който вече е приет в престижни университети във Великобритания и който ще сподели опита си с учениците, на които тепърва предстои кандидатстване.

Специално място е отделено и на финансирането на магистърските програми във Великобритания, което е новост за прием Септември 2016.

Програма на презентациите в деня на събитието:

10:00 ч. Образование в чужбина, но къде? Кандидатстване във Великобритания, Дания, Холандия, Германия, Австрия и Франция

10:45 ч. EU Business School – да учиш бизнес в Барселона, Мюнхен, Женева и Монтрьо – лектор Пау Валверду

11:30 ч. Къде да уча според моя бюджет? Финансиране на висшето образование в България и чужбина

12:15 ч. Какви извънкласни и извънучилищни дейности помагат за прием в топ университет? (Максим Методиев, кандидат-студент)

14:00 ч. Образование в чужбина, но къде? Кандидатстване във Великобритания, Дания, Холандия, Германия, Австрия и Франция

14:45 ч. EU Business School – да учиш бизнес в Барселона, Мюнхен, Женева и Монтрьо – лектор Пау Валверду

15:30 ч. Къде да уча според моя бюджет? Финансиране на висшето образование в България и чужбина

16:15 ч. Какви извънкласни и извънучилищни дейности помагат за прием в топ университет? (Максим Методиев, кандидат-студент)

Програмата е съобразена с учебния ден и ще позволи да присъстват ученици от първа и втора смяна на местните училища. Посещението на презентациите е напълно безплатно, а всички присъстващи ще получат каталога „Университети в чужбина“ с информация за над 150 учебни заведения в целия свят.

Желаещите да се запишат за езиков курс в чужбина през лятото, за тест за професионална ориентация или за предстоящия курс по нидерландски език за начинаещи, ще получат специални отстъпки само в рамките на информационния ден.

Координаторите на проекта Световно образование – фирма „Интеграл” – са консултант номер 1 областта на чуждестранното образование с 23 години опит. Подробности за програмата и участниците е поместена в интернет на адрес: www.world-education.eu.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
БСП не подкрепя програмата на Панов за новия му мандат

Съветниците от БСП няма да подкрепят управленската програма на кмета на община Велико Търново инж. Даниел Панов за втория му…

Затвори