Share

Откриха информационен офис на евродепутата Ева Паунова

понеделник, 16 февр., 2015, 14:39ч.


IMG_3037

С водосвет започна официалното откриване на информационен офис на евродепутата Ева Паунова в старата столица. Събитието уважиха зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, народните представители Евгени Стоев и Клавдия Ганчева, областният управител проф. Пенчо Пенчев, областният лидер на партията и кмет на Велико Търново Даниел Панов, кметовете на Г. Оряховица, Лясковец и Стражица.

“В момента сме изключително комуникативни с нашия евродепутат по отношение на всички въпроси свързани с финансирането на европроекти. Така че откриването на такъв офис ще бъде от изключителна полза за нас, защото ще имаме директния контакт, на разположение ще бъде и служителят, който ще отговаря на въпросите на кметовете в областта”, това заяви при откриването на новия офис областният лидер на ГЕРБ инж. Даниел Панов.

Това е вторият информационен офис на младата евродепутатка, която вече ще има и свои представител в старата столица, който ще бъде там на място всеки ден.

“Искам да благодаря на г-н Цветанов за това, че вярва на младите и дава възможност ние да се развиваме. Доказахме, че освен отбор от професионалисти, сме и отбор на млади и подготвени кадри. Еврофондовете означават и имидж за България, за това работим той да бъде добре представен в Брюксел”, сподели Ева Паунова.

Та сподели, че в момента се разработва програма, по която млади лидери от област Велико Търново да могат да посетят провинция Баден-Вюртемберг, която е втората по развитие в Германия, с цел обмен на практически опит. Това се очаква да се случи през лятото на 2015. Ева Паунова допълни още, че с откриването на такъв тип офис се открива възможност гражданите да споделят своите проблеми и идеи, а съпратийците да имат възможността да ги реализират.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Турски тир падна в реката край Самоводене

Typcки тир пpoпaднa пpeз мocтa нaд p. Янтpa в Сaмoвoдeнe. Инцидeнтът cтaнaл oкoлo 1,30 ч. тaзи нoщ. Камионът ce движeл...

Затвори