Share

Ресторант “Люляка” & Хотел “Елеганс”restorant-lyulyaka2

Село Арбанаси е едно от най-хубавите и живописни села в България. Само на 4 км от Велико Търново, то е чудесна туристическа дестинация, от която няма как да не останете доволни. Арбанаси е включено към ЮНЕСКО, като гордо представя страната ни с пет църкви и два манастира.

А РЕСТОРАНТ “ЛЮЛЯКА” е събирателен образ на това великолепие. Тук не се говори само за храна, но и за любов, защото животът ни е немислим без тези две неща.

Отживелица или не, бракът си остава една магия, до която всеки иска да се докосне, а ресторант “Люляка” в Арбанаси е едно от местата, на които си заслужава да си кажете “ДА”. Тук сякаш царе и владетели идват, за да дадат благословията си на бъдещите семейства.

В ресторант “Люляка” менюто е разнообразно, порциите са големи. Тук всяко плато с ястие е една завършена композиция, произведение на изкуството.

Елате в Арбанаси! Елате в ресторант “Люляка”!

ЯЖТЕ! ПИЙТЕ! ОБИЧАЙТЕ СЕ!

Адрес и контакти:
с. Арбанаси 5029, общ. Велико Търново
ул. „Опълченска“ 1
Телефон: 062 / 63 02 60
GSM: 0888 37 47 92; 0899 87 37 26
E-mail: zlateva2012@mail.bg
страницата ни във Facebook

 

В Арбанаси отвори врати и ХОТЕЛ-РЕСТОРАНТ “ЕЛЕГАНС”.

Той разполага с осем уютно обзаведени двойни стаи. За да се насладите на великолепна местност с любим човек или просто за да се откъснете от забързаното ежедневие, Хотел-ресторант “Елеганс” е най-приятният избор.

Заповядайте при нас, за да Ви поглезим!

Адрес и контакти:
с. Арбанаси 5029, общ. Велико Търново
ул. „Капитан Павел Грамадов“ 4
GSM: 0882 345 334; 0884 359 444
E-mail: elegancearbanasi@gmail.com
страницата ни във Facebook

 

 

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Заведения, Хотели
Хотел “Търнава”

Хотел ТЪРНАВА*** във Велико Търново е място, където старовремска елегантност и съвременен лукс се срещат, за да предложат незабравим престой…

Затвори