Share

Нощувки “Търновски дом”glavna[1]

Комплекс стаи за нощувки „Търновски Дом” е разположен в самото сърце на гр. Велико Търново, ул. Христо Ботев 38, в непосредствена близост до обществени, търговски и културно-исторически центрове.

„Търновски дом” се намира само на 50 метра от 5-ти корпус на университета. Това е отлична възможност за Вас да осигурите престоя си по време на обучение в града без нужда от ползване на такси или автобусен превоз.Стаите ни са комфортни и чисти, а цените изключително атрактивни.

Двойни стаи

10 стилно обзаведени двойни стаи, разположени в идеалния център на гр. Велико Търново. Стаите са двойни, възможно е единично ползване. На Ваше разположение са стаи със спалня или две единични легла. Всички стаи са оборудвани с кабелна ТВ, безжична Интернет връзка с безплатно ползване, хладилник; добре отоплени през зимата, разполагат със собствени тераси. Предлагат се стаи с климатици.

Студио лукс 

Луксозно студио със самостоятелна кухня, баня и тераса. Студиото разполага с мека мебел с възможност за спалня или две единични легла, трапезна маса с четири стола, самостоятелна баня, модерна кухня оборудвана с фурна, котлони /2/, хладилник, микровълнова фурна, пералня, посуда. Има климатик, телевизор с кабелна ТВ, безжична Интернет връзка за безплатно ползване, тераса.

Студио стандарт

Комфортно студио с спалня, кухня, самостоятелна баня и тераса. Студиото е оборудвано с телевизор с кабелна ТВ, безжична Интернет връзка за безплатно ползване. Кухнята разполага с котлони /2/, хладилник, кафе машина. Студиото е добре отоплено, оборудвано с климатик.

Стая с 3 легла

Стая с 3 легла, със самостоятелна баня, климатик, хладилник, интернет безжична връзка, кабелна телевизия.

ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ /ЦЕНИТЕ СА ЗА СТАЯ, В ЛЕВА/

Вид стая Престой до 3 дни Престой над 3 дни
Двойна стая /двама души/ 30 лв. 24 лв.
Двойна стая /единично ползване/ 24 лв. 20 лв.
Стая с 3 легла 40 лв 36 лв
Студио лукс 30 лв. по договаряне
Студио стандарт 30 лв. по договаряне

 

Контакти:
адрес: гр. Велико Търново, ул. Христо Ботев 38
тел: 0 888 374 554; 0 895 42 55 68; 0 895 42 55 62
website: http://www.noshtuvki-tarnovo.com

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Хотели
Стаи за гости “Йоан Асен”

  Стаи за гости "Йоан Асен" предлагат комфорт и удобство за вас. Новообзаведени, във възрожденски стил, с бутикови мебели от…

Затвори