Share

Екохотел “Имението” – с. ЕменImenieto

Екохотел „Имението“ се намира в с. Емен на 20 км западно от В. Търново и на 300 м от Еменския каньон. Заема площ от 9 декара. На юг граничи с брега на река Негованка, където има алея за влюбените с опция за риболов.

 

На територията на  „Имението“ действа денонощно православен параклис на името на св. Петър,който е озвучен с песнопения на църковно-славянски хор.

Възползвайте се от  удобството и уюта на хотелската част!Насладете се на разходката и почивката в обстановката на невероятния парк в комплекса.

В средата на май в  „Имението“ се организира традиционен семинар с Рейки учител Кирил Стоянов.

 

Хотелска част:

 „Имението“  разполага с :

– общ капацитет на легловата база 67 легла, разпределени както следва:

Орехов дом

на три етажа:

Апартамент К1 на първи приземен етаж е за четирима, състоящ се от две преходни стаи сьс спалня и  две единични легла в друга стая и самостоятелен санитарен възел, минибар и телевизор.

Апартамент К2 на първи приземен етаж е за трима и се състои от две преходни стаи (спалня и едно единично легло), самостоятелен санитарен възел,  минибар, телевизор и  климатик.

Апартамент К3 на втори етаж е за трима, състои се от две преходни стаи (спалня и едно единично легло), самостоятелен санитарен възел. Разполага с климатик, мини бар и  телевизор.

Двойна стая К4 на втори етаж разполага със спалня, самостоятелен санитарен възел, веранда на юг /обща с К5/. На разположение са климатик, мини бар, телевизор.

Двойна стая К5 на втори етаж разполага със спалня, собствен санитарен възел, веранда на юг /обща с К4/ климатик, минибар,телевизор

Апартамент К6 на третия етаж  разполага с две преходни стаи, едната е със спалня, климатик, телевизор, веранда на юг /обща с К7/, другата стая е с две единични легла тип двуетажна конструкция, климатик, телевизор, минибар, веранда на запад /обща с К7/. Апартаментът е с един  санитарен възел.

Апартамент К7 на третия етаж  включва  две преходни стаи, едната е  със спалня, собствен санитарен възел, климатик, телевизор, веранда на юг /обща с К6/, другата стая е с две легла тип двуетажна конструкция, собствен санитарен възел, телевизор, веранда на запад /обща с К6/.

Лешникова къща

Къщата е на два етажа и включва девет самостоятелни двойни стаи, от които шест са с  две  единични легла, а три са със спални.

Всички стаи са с  парно отопление за зимния период и разполагат с климатик (без Б2) , телевизор, мини бар без (Б2 и Б8) и самостоятелен санитарен възел.  Стаи Б9, Б7, Б6 имат място за походни легла.

Къщата включва и конферентна зала с 45 посетителски места. В случай, че е необходимо поставянето на писалищни маси залата може да събере 34 човека. Конферентната зала разполага с флипчарт, климатик и специална стена – екран 3.50х2.50м., озвучена е с DVD система, безжична интернет връзка.  На север залата има двойна портална врата, която води към парка и може да се организира експозиция на открито.

Етно вила

–           вилата е на два етажа със сауна и вътрешна вита стълба със самостоятелна ливада отпред.

Първи етаж: В1 – голяма стая със спалня, детско креватче, камина с водна риза, телевизор, самостоятелен санитарен възел, кухненски шкаф с мивка, микровълнова печка, хладилник,пералня, маса за 4-ма.

–           Посредством топла връзка при необходимост се свързва с друга двойна стая разполагаща с две единични легла /конструкция едно над друго/.

Втори етаж: сауна, стая В2 – спалня, баня, климатик, парно, мини бар, булсатком, стая В3 – спалня, баня, климатик, парно, мини бар, обща веранда, булсатком има възможност за походно легло.

–           В4 или „Речен дом”

–           Двойна стая,  разполага със самостоятелен южен вход откъм градината, самостоятелно обособена малка площадка за маса или шезлонг.

–           Обзаведена е със спалня, детско креватче, самостоятелен санитарен възел, телевизор. Посредством топла връзка при необходимост се свързва с друга двойна стая разполагаща с две единични легла /конструкция едно над друго/, телевизор.

Хаджигиздовата къща

Къщата е на две нива, тип мезонет: на първо ниво е спалня, вътрешна мивка с малък барплот, маса за четирима, телевизор, климатик, санитарен възел, сауна. На второ ниво е спалня. На разположение на гостите на Хаджигиздовата къща е обособена самостоятелна площадка с маса за четирима пред къщата.

Къща Сватбарска среща

Къщата е на два етажа и е разположена в близост до комплекса  (50 метра). Всички стаи са с южно изложение, оборудвани със климатици, булсатком телевизия, самостоятелни санитарни възли, отделни входове и локално парно с общ хладилник.

Първи етаж

F1 разполага с три самостоятелни легла, самостоятелен санитарен възел, телевизор,  климатик.

F2 е с две единични легла, самостоятелен санитарен възел, телевизор,  климатик..

F3 е с три единични легла, самостоятелен санитарен възел, телевизор,  климатик.

Втори етаж

F4 е със спалня, самостоятелен санитарен възел, телевизор, климатик, тераса на юг /обща сF5/

F5 е със спалня и едно единично легло, самостоятелен санитарен възел, телевизор, климатик, тераса на юг /обща с F4/.

От средата на юни до края на месец септември предлагаме зеленчуци  за салати  от нашата градина.

Комплексът разполага с необходимата база за организацията и провеждането на вашите  фирмени мероприятия, семинари, обучение на фирмен персонал

–           две конферентни зали с писалищни маси, на ваше разположение са екран, флипчарт и безжичен интернет.

–           предварително одобрени от вас менюта за закуски, обяди, вечери, кафе паузи

По предварителна заявка организираме сватби, семейни тържества, другарски срещи, именни и  рождени дни, кръщенета.

– два ресторанта- първият на две нива за 50  посетители работещ от 08.30 до 22.30 часа и втори ресторант за 90-100 човека, с голям дансинг

– лятна градина с площ от 9 декара и 112 места,

– отопляем плувен басейн с размери 12,5×5 метра и прилежащо джакузи;

Ние Ви предлагаме:

– нощувка с включена закуска,
– безплатно ползване на конферентна зала при заявени кафе паузи,
– обяди и вечери съобразени с вкуса и предпочитанията ви,
– кафе паузи с кафе, минерална вода, безалкохолно, чай, плодове, дребни сладки и соленки,
– свободно използване на зоната за релакс,
– разходка из Еменския каньон,като осигуряваме и водач,
– стрелба с лък,
– стрелба с пневматично оръжие,
– конна езда,
– пейнтбол,
– скално катерене,
– 2 броя тенис – маси,
– надуваема мрежа за воден волейбол,
– бадминтон,
– D.J.партита, програми,
– велосипеди за колотуризъм,
– фитнес уреди.

 

Контакти:

с. Емен

тел: 0893 512 740;

e-mail: imenieto@gmail.com

www.imenieto.com

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД