Share

Семеен хотел “Славянска душа”5sl

 

Семеен хотел “Славянска душа” се намира в сърцето на Велико Търново във старата част на града – на Самоводската чаршия. Любителите на културния туризъм могат да посетят хълма “Царевец”, който се намира на около 300 м от хотела и да се насладят на единствения по рода си спектакъл ‘Звук и светлина’, който ще йм остави един незабравим спомен и ще ги върне назад в историята.

Вниманието привличат и многобройните дюкяни и занаятчийски работилници, музеи и църкви,които се намират в архитектурния резерват ‘Самоводска чаршия’. Тук можете да откриете типичните възрожденски механи, кафенета и сувенирни магазини, а само на 10 мин. път е и самия център на Велико Търново,където всеки гост на града може да намери идеалния начин за своето забавление.В близост до семеен хотел Славянска душа е и Историческия музей, “Конака”,Ханът на Хаджи Николи който е построен от уста Кольо Фичето.

Семеен хотел ‘Славянска душа’ се намира в тиха тясна уличка, където можете да се скриете от шума на големия град. Ние ви предлагаме 10 добре обзаведени стай, всяка от които със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, безжичен интернет,климатик,24 часа топла вода, локално парно отопление.Пет от стаите са с тераса. Хотелът разполага и с уютна механа с 25 места, където можете да се насладите на вкусна храна и марково питие,ароматно кафе и закуска.Хотела разполага с собствен паркинг за удобство на клиентите.В механа Славянска душа се предлагат закуски и вечери ,а за групови посещения предлагаме опция със включени закуска и вечеря по предварително уговорено меню.Като услуга хотелът предлага и разходка до 50км от града до културни селища и манастири с уютен транспорт.

Ако имате нужда от тишина и почивка, или пък искате да научите повече за българската история като посетите забележителностите на старата столица, то Семеен хотел “Славянска душа” е винаги отворена за вас.

Цени:
Цените са от 15 до 25 лв на човек в зависимост от сезона и типа стая.
Деца до 5 годишна възраст – безплатно.

Адрес и контакти:

Велико Търново 5000, улица Никола Златарски 21
Телефон: 062625182
Моб.тел ; 0889744410;0899160269
e-mail: slavianska_@abv.bg
Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Хотели
Хотел “Аквая”

Хотел „АКВАЯ” е Вашият хотел във Велико Търново. Тук ще намерите спокойствие и уют в самия център на града. Изключително...

Затвори