Share

Хотел “Максимус”1

 

Комплекс Максимус се помещава в градска къща от 1860-те години, на 10 минути пеша от пазара Самоводска чаршия и на 2,5 км от средновековната крепост на хълма Царевец. Търновска къща на 150 години, паметник на културата, е реставрирана и превърната и в съвременния хотел “Максимус” . Намира се в центъра на град Велико Търново. Това дава възможност на гостите ни да стигат лесно и бързо до всички атракциони в града. Част от хотела е и пиано бар, а на втория етаж са разположени хотелските стаи. Посетителите им може да се любуват по време на престоя си на невероятна гледка към река Янтра, хълмовете Царевец и Света гора.

фреш с кафе

Обслужването и атмосферата в хотела, пренасят нашите гости в свят където желанията им са на първо място. Капацитета на легловата ни база е разпределен в седем стаи с тераси и два апартамента. За разлика от големите хотели, ние Ви предлгаме не само добре обзаведени стаи (кабелна телевизия, безжичен Интернет, телефон, климатик, радио, сешоар, мини-бар и рум-сервиз), но атмосфера на домашен уют.

Вашите автомобили може да паркирате без проблеми с местата, защото близо до сградата на хотела са някои от най-големите обществени паркинги в град Велико Търново.

Работим гъвкаво, на добри цени и може да предложим индувидуални оферти.

Заповядайте при нас!

РЕСТ.М

“Максимус” отвори своя ресторант! Изцяло нова кухня с нови предложения,в стила на гурме и поднесени с много любов!

Заповядайте за да се насладите на страхотна атмосфера!

За резервации: 088 50 50 660

Заповядайте в SUMMER GARDEN MAXIMUS и опитайте новото ни меню! 🙂

Всеки петък и събота Караоке вечери от 22:30 ч в БАР МАКСИМУС

djdanny(1)
ХОТЕЛ МАКСИМУС ВИНАГИ ОТВОРЕНИ ВРАТИ ЗА ВАС!

комплекс максимус 1

ВСЕКИ ПЪРВИ ПЕТЪК ОТ МЕСЕЦА ГОСТИ В ПИАНО БАР МАКСИМУС ЩЕ БЪДАТ ПЕТКО САВОВ И МИРЕЛА ОТ 02/08.2019

Адрес и контакти:
ул. “Независимост” 9,
5000 Велико Търново
GSM: 088 5050 660, 0897 535 388, 0878 666 152

е-mail: complex_maximus@abv.bg

www.maximus2005.com

yellow Жълта стая: Стаята е с югоизточно изложение и предлага уникална гледка към стария град. На разположение на нашите гости са кабелна телевизия, интернет, телефон, радио,  климатик, индивидуален санитарен възел.
green Зелен апартамент: Апартаментът разполага със спалня, тераса и модерно обзаведена всекидневна. На разположение на нашите гости са кабелна телевизия,интернет, телефон, радио,  климатик, баня и тоалетна.
blue Син апартамент:  Апартаментът е с южно изложение и панорамна тераса. Разполага с две отделни легла и кухненска част. На разположение на нашите гости са кабелна телевизия, телефон, интернет, радио, климатик, баня и тоалетна.
chocolate Шоколадова стая: Стаята разполага с двойно легло, климатик, кабелна телевизия, интернет, телефон, самостоятелен санитарен възел.
milk Млечна стая: Стаята има тераса и разполага с двойно легло, климатик, кабелна телевизия, телефон, интернет, баня с вана и тоалетна.
africana Африкана:  Стаята разполага с двойно, диван, климатик, кабелна телевизия, интернет, телефон, самостоятелен санитарен възел.
provance Прованс: Стаята разполага с две единични легла, климатик, кабелна телевизия, интернет, телефон, самостоятелен санитарен възел.
angel Ейнджъл: Стаята е с южно изложение и панорамна тераса. На разположение на нашите гости са спалня, кабелна телевизия, телефон, интернет, радио, климатик, баня и тоалетна.
mistery Мистери: Стаята е с южно изложение и панорамна тераса. На разположение на нашите гости са спалня, кабелна телевизия, телефон, интернет, радио, климатик, баня и тоалетна.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Хотели
Семеен хотел “Славянска душа”

  Семеен хотел "Славянска душа" се намира в сърцето на Велико Търново във старата част на града - на Самоводската...

Затвори