Share

Атракцион “Калоянова крепост” – АрбанасиK.krepost_1

Атракцион „КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ” се намира на 2 км от магистралата София-Варна на пътя между Велико Търново и Арбанаси. Атракционът е едно смело предизвикателство към историята – средновековен замък с бойници и кули. Историческите препратки са част от визията, интериора и артистичните праграми в него.

Ресторант

Ресторант „Калояновата крепост” разполага с 450 седящи места, огромна сцена-дансинг, перфектен саунд и ефектно осветление – собствен оркестър и музикално-артистични програми с гост изпълнители. Богат избор на национални ястия и специалитети, огромно разнообразие на алкохолни и безалкохолни напитки, здравословна кухня и кулинарни изненади. Ресторантът предлага отлични условия за фирмени и семейни тържества, абитуриентски балове, сватби, детски празници.

Собствен паркинг – над 100 места

Лятна градина с 200 места, детски кът, конни атракции

Хотел

Хотел „Калоянова крепост” е 3 звезди. Предлага 10 двойни стаи, 2 ЛУКС и 2 VIP стаи. Стаите са оборудвани с двойна спалня, собствен санитарен възел, минибар, LCD телевизор, кабелна телевизия, интернет, рум сървиз, копирни услуги, поръчка на такси, събуждане от сън. Стаите ЛУКС са с джакузи и парна баня в самата стая, а Стаите VIP са с двойно джакузи и парна баня в санитарния възел.

Атракции

– спектакъл „Историята на живо” – посрещане на цар Калоян на кон и свитата му (по заявка)
– програми „Фолклорна магия”
– музика на живо – оркестър, DJ
– Гост изпълнители – поп, поп фолк, рок, джаз
– разходка с каляска около крепостта – 2 маршрута (по заявка)
– разходка на кон по Арбанашкото плато (по заявка)

Контакти:

5029 Арбанаси, Атракцион „КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ“
e-mail: kaloyanovakrepost@abv.bg
Управител комплекс – 0882 111 116
PR & Реклама – 0882 111 115
РЕЗЕРВАЦИИ – 0882 111 113

www.kaloianovakrepost.comВход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Заведения, Хотели
Хотелски комплекс “Момина крепост”

Туристически комплекс "Момина крепост" е разположен в крайградската зона за отдих и туризъм на Велико Търново - парк Ксилифор. Напълно…

Затвори