Share

Златен и бронзов медал за вокално студио „Елита“ на Старопланинския събор „Балкан фолк“

сряда, 16 май, 2018, 16:05ч.


123

Отлично представяне на трио „Елита” и на музикална група „Елита“ донесе златен и бронзов медал при участието им в конкурсната програма на Старопланинския събор „Балкан фолк“. Първи на сцената се изявиха участничките в триото – Дария Василева, Йоана Гърбова и Никита Рачева. Те впечатлиха журито и публиката с две изпълнения. Първото бе на песента с фолклорни мотиви „Адиемус“ от филма „Аватар“. След това представиха „Катерино моме“ и грабнаха златния медал в своята категория.

С бурни аплодисменти бе посрещнато и участието на Вокална група „Елита”. Аделина Нешева, Розанна Мишева, Моника Иванова, Катерина Димитрова, Александра Александрова и Габриела Делева зарадваха зрителите с „Лудо младо“, а журито им присъди бронзови медали за изпълнението. Тази година е XXII издание на Старопланинския събор, който се провежда в рамките на българския национален шампионат по фолклор „Евро фолк“.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Манфред Вебер: Социалистите в Брюксел се държат по един начин, а в България по друг

Учуден съм от поведението на социалистите в България по казуса с превозвачите. На европейско ниво именно социалистите са тази група,…

Затвори