Share

Жителите на 5 села изплакаха проблемите си пред кандидатите на ВМРО

height:32px;padding-top:10px;margin-bottom:-15px;background-image:url('http://veliko-tarnovo.net/static/mestni-2019.jpg'); background-repeat:no-repeat;margin-bottom:10px; сряда, 9 Окт., 2019, 16:41ч.


1

Обиколка и среща с жители на Шереметя, Миндя, Присово, Церова кория и Пчелище направиха доц. Милен Михов и Евгени Коев. В непринудена обстановка на улицата и в пенсионерския клуб хората открито споделиха с кандидата за кмет на ВМРО и водача на листата за общински съветници проблемите и неуредиците, за които до сега не е предложено решение.

Жителите на Миндя се оплакаха, че автобусът не пътува до тяхното село, въпреки че стига до Капиново и това затруднява връзката им с общинския център.

Сериозен екологичен проблем хората виждат и в използването на биологичен естествен тор, който не е прегорял и това създава сериозна заплаха за замърсяването не само на подпочвените води, но и на въздуха, тъй като неприятната миризма се разнася на километри разстояние. Те изказаха съмнения, че това се прави от фирми, свързани с досегашни общински съветници, кандидатстващи отново за доверието на хората на предстоящите избори.

Повдигнати бяха и други въпроси за местни проблеми и такива, свързани с пенсиите. В края на срещите хората пожелаха успех на ВМРО и кандидатите в листата.

8

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
IT мениджърът Деян Куздов разделя «не мога» със запетая и има стратегия за опазване на околната среда

Представете се за хората, които не Ви познават? На 26 години съм, възпитаник на ПМГ „Васил Друмев“ със специалност „Информатика“.…

Затвори