Share

Затварят цялостно улица „Васил Левски” през уикенда

петък, 25 авг., 2017, 18:38ч.


_DSC1582

Главната улица „Васил Левски“ във Велико Търново ще бъде затворена през уикенда заради довършването на пътната маркировка. Движението ще бъде ограничено от 7,00 до 17,00 ч. във всеки от двата дни /събота и неделя/. Това важи и за градските автобуси. В централната част на Велико Търново те ще се движат по улиците „Христо Ботев”, „Седми юли” и „Бачо Киро”. Спирките до МДТ „Константин Кисимов” и срещу общината няма да бъдат обслужвани.

При полагането на надлъжната хоризонтална маркировка се използва по-дълготрайна пластична боя, чието нанасяне се извършва ръчно. Разчертаването обхваща осевите линии на платната и лентите за движение, указателните стрелки за посоките, локациите за спиране на автобусите от обществения транспорт.

Зоните за паркиране и престой също следва да бъдат освободени от автомобили, докато трае временната организация. При необходимост и по преценка на органите на МВР, последните могат да ограничат или спрат движението и извън посочените времеви периоди.

Улица „Васил Левски“ бе цялостно преасфалтирана в началото на месеца. Положена бе нова настилка с обща площ над 5900 кв. м.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
“Етър” гостува в Поморие за купата, “Локо” (ГО) приема носителя “Ботев”

„Етър” ще гостува на „Поморие” в първия кръг от турнира за купата на България. Това реши тегленият днес в столицата...

Затвори