Share

Заради ремонт от 15 юли заслонът и барчето на хижа „Божур“ няма да могат да се ползват от граждани

понеделник, 24 юни, 2019, 15:24ч.


IMG_9096

През втората половина на юли се очаква да започне ремонтът на двете столови и барчето на хижа „Божур“. Поради тази причина, от 15 юли се спира ползването им и няма да се приемат резервации от граждани за различни чествания и празници. Заявки за ползването им ще се приемат отново след приключване на ремонта. През този период хижа „Божур“ ще приема само заявки за нощуване, информира директорът на Общинско предприятие“ Младежки дейности, спортни имоти и прояви“ инж. Петя Богданова. .Припомняме, че „Красива България“ одобри проект на Община Горна Оряховица за ремонт на туристическия заслон на хижа „Божур“. Общата сума на проекта е 245 хил. лв. Близо 120 хил. лв. ще бъдат осигурени от „Красива България“, а останалото ще бъде дофинансиране от Общината.

Проектът предвижда на сградата да бъде направена външна топлоизолация, ремонт на покрива, както и подмяна на дограмата на вратите и прозорците. Ще се направи вътрешно боядисване на помещенията и ще се монтира окачен таван. Изцяло ще се подменят ВиК и ел. инсталациите. В залата и туристическата столова ще се монтират климатици.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Спортни надпревари се проведоха в празничната седмица на лясковчани

В празничната седмица, посветена на Петровден, в Лясковец се състояха спортни празници - волейболен турнир, спортни надпревари за децата и…

Затвори