Share

Започнаха летни ремонти на общински обекти в селищата на община Горна Оряховица

събота, 1 Авг., 2020, 11:37ч.


img_1596195432

Започнаха летните ремонти на общински обекти в селищата на община Горна Оряховица. Средствата за тях са в размер на близо 233 хил. лв. и са целева субсидия от републиканския бюджет.

Вече е ремонтирано осветлението на залата по акробатика в Горна Оряховица, поставени са 5 нови автобусни спирки в Горна Оряховица и една в Първомайци.

Приключил е ремонтът на Клуба на пенсионера в Първомайци, на отоплителната инсталация в сградата на кметство Янтра и на оградата на гробищния парк в Драганово. Ремонтни дейности се извършват в Клуба на пенсионера „Железничар“ в Горна Оряховица и Клуба на пенсионера във Върбица. Ремонтира се кметството на Горски горен Тръмбеш, читалищата в Правда и Поликраище. Приключват ремонтите на Клуба на пенсионера в Горски долен Тръмбеш, както и на котелното помещение в Спортна зала „Никола Петров“.

Предстоят ремонти на Младежкия дом в Долна Оряховица, както и на кухненските помещения и асансьорни платформи за готова храна и на кабинети в Детска ясла „Зорница“ в Горна Оряховица. Предстои ремонт също и на подовете в седем спални помещения на Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Драганово.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Ремонтират автомобилния надлез на входа на „Чолаковци“

Започна ремонтът на пътния надлез на ул. „Сан Стефано“ – до входа на кв. „Чолаковци“. Конструкцията бе частично увредена в…

Затвори