Share

Йоана Буковска и ямболският театър гостуват на великотърновска сцена

понеделник, 2 Дек., 2019, 10:34ч.


IMG_7310

Актрисата Йоана Буковска-Давидова и ямболският театър ще гостуват на сцената на МДТ „Константин Кисимов” във Велико Търново. Те ще представят спектакъла „Мъжете предпочитат да излъжат” на френския драматург Ерик Асус, който се поставя за първи път в България. Преводът и постановката са на Владимир Петков, а сценограф е Жанета Иванова. Представлението в голяма зала на Музикално-драматичния театър в старата столица е на 13 декември (петък) от 19 часа.
В спектакъла на Драматичен театър – Ямбол, участват още Георги Ружичка, Яна Бобева, Анатолий Ставрев, Галина Иванова, Волен Митев, Мария Панайотова.

Нищо не е такова, каквото изглежда… И как да е иначе, когато за някои хора е жизнено важно да са винаги на границата на позволеното и непозволеното. Други пък си живеят вечно неудовлетворени от това, което имат. А трети се страхуват от мнението на другите толкова, че биха прикривали същността си до края на дните си. Дали това се отнася само за мъжете? Едва ли, но щом гледате комедията „Мъжете предпочитат да излъжат” ще разберете, че ако на лъжата краката са къси, то тя със сигурност е стоножка! Иначе как ще успее да премине през толкова много перипетии и забавни ситуации, че и на жените да им е трудно да й хванат края.

Билети за постановката „Мъжете предпочитат да излъжат” се продават на касата на МДТ „Константин Кисимов”.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Коледно градче с 25 китни къщички радва великотърновци

Коледният базар във Велико Търново вече работи. Декемврийската атракция на Старата столица е разположена в парк „Марно поле“ - до…

Затвори